MODA

Što nas privlači na Kim Kardashian?

Times je odlučio saznati!

Jeste li čuli za Kim Kardashian? Vjerojatno jeste. Znate li što ona radi u životu? Sigurno pojma nemate, ali to vas ne treba brinuti jer se i mi u redakciji uvijek pitamo kako je osloviti kada se negdje spominje. Je li ona pjevačica, glumica, voditeljica... ne, ona je reality zvijezda!

Times magazinu, baš kao i nama, nije jasno čime ona plijeni pažnju. Reality show o njenoj obitelji je zapravo sasvim prosječan, ali prije nego smo se uspjeli okrenuti ona nas je počela vrebati s naslovnica, editorijala, reklamnih kampanja i internetskih portala.

Branding stručnjak Robert K. Passikoff je njen fenomen objasnio ovako: „Nekad je Paris Hilton bila na prvom mjestu kao najpoznatija osoba koja ne radi ništa. Danas je ona na trećem mjestu, ali najzanimljivije da mnogi Kim Kardashian povezuju s pojmovima kao što su biznis i poduzetnost, i to mnogo više nego druge celebse."

Ono što je Passikoff želio reći je da čak i kada Kim plasira svoju sliku iz solarija- ona to čini s ciljem. Uz nju zapravo ne možete povezati neki konkretan skandal- ona ne izlazi iz limuzine s bijelim prahom ispod nosa, ona ne otima muževe. Mnogi vole njen make up, njene obline, njen specifičan izgled... Kada ju opisuju obično je karakteriziraju pojmovima poput „prirodnost, obline i normalna djevojka iz susjedstva".

                             

Stil Kim Kardashian nije profinjen kao onaj Carey Mulligan, niti specifičan poput onog Diane Kruger. Nikad nema prirodan make up kakav nosi Jennifer Aniston, nego više nalikuje na pjevačicu specifičnog žanra koji dolazi od naših istočnih susjeda. Ali ona zna kako se plasirati u medije. S obzirom na to da u životu ne radi apsolutno ništa, to joj ide bolje nego Angelini Jolie.

B.K.

Objavljeno: 19.11.2010. u 19:47
Tagovi: Kim Kardashian

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p