MODA

Što se događa s dizajnerima?

Decarnin završio u sanatoriju

Iz Pariza nikako da stignu dobre vijesti. Nakon što je top tema bio ispad Johna Galliana, modni insideri su danas počeli šuškati o živčanom slomu još jednog dizajnera, Christophea Decarnina.

Na danas održanoj reviji kuće Balmain, Decarnin nije pozdravio publiku a razlog tome je živčani slom koji je doživio još u siječnju ove godine i radi kojega je hospitaliziran. Dizajner se navodno jedan dan nije pojavio na poslu i otada ga nitko od suradnika više nije vidio.

Glasnogovornik Balmaina pokušao je ublažiti stvar te je službena izjava za javnost: Decarnin je umoran od rada na kolekciji i odmara se. Međutim izvori tvrde kako Decarnin nije imao ništa s danas prikazanom kolekcijom, te je cijeli dizajn preuzela Melanie Ward koja je nedavno najavljena kao njegova nova suradnica. Melanie Ward nije nova u ovom biznisu te je 13 godina radila kao kreativni direktor u kući Helmut Lang.   

Što se Decarnina tiče, nitko ne zna kako će se priča razvijati ali sumnjamo kako ga skoro možemo očekivati na čelu Balmaina.

 

Objavljeno: 03.03.2011. u 19:54
Tagovi: Balmain

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p