MODA

Što se dogodilo s Nininom haljinom?

DIzajnerica XD Xenia Designa ostala u čudu nakon nastupa

Riječima na službenom facebook profilu XD Xenia Designa: "Što se dogodilo s Nininom haljinom? Polufinalni nastup naših predstavnika, na jučerašnjem Eurosongu, bio je totalno iznenađenje za XD. Imali smo priliku gledati Ninu zamotanu u hrpu crne tkanine nedefiniranog oblika. Što se dogodilo s haljinom....ostaje nepoznanica...", počela je žustra rasprava na temu nove inačice haljine koju je Nina Badrić nosila u drugoj polufinalnoj večeri eurovizijskog natjecanja.

S obzirom kako je pjevačica ostala bez finala, tenzije su time još snažnije. Mnogi portali su se raspisali o samom nastupu naše predstavnice, kao i o haljini, koju su mnogo okarakterizirali kao "loši odabir" za glazbenu divu kojoj najbolje odgovaraju prozračne haljine svjetlijih tonova koji dodatno istaknu njenu prirodnu notu zbog koje je ljudi i vole.

Službeni komentar Ksenije Vrbanić je: "Nisam zadovoljna s verzijom haljine koja je predstavljena na bini. Nije mi jasno zašto je šlep stavljen na Ninin prst - postignut je krivi dojam koji nikome nije čast. Moram obraniti svoju haljinu koja je trebala izgledati potpuno drugačije nego kako je izgledala sinoć..."

 

M.B.

Objavljeno: 25.05.2012. u 13:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p