MODA

Kako kombinirati klasični bijeli T-shirt i izgledati stylish?

Klasik kojem se uvijek vraćamo!

Kada govorimo o klasicima, je li moguće započeti bilo kakvu priču bez običnog bijelog t-shirta? Iako se trendovi neprestano mijenjaju, ovaj model nametnuo se je kao nezaobilazni dio garderobe te ga uvijek iznova rado viđamo u apsolutno svim kombinacijama počevši od onih casual, pa sve do elegantnih i profinjenih.

Ima nešto posebno i kreativno u običnoj bijeloj majici; u toj mogućnosti potpune kontrole detalja i smjera u kojem će outfit krenuti. Bez obzira na to što je bijela majica sama po sebi obična i jednostavna, upravo u toj čistoći leži njezina čar i mogućnost bezbroj kombinacija. Savršena bijela majica je nešto šireg kroja, odnosno nije pripijena uz tijelo te dovoljno dugačka kako bismo je mogli nositi unutar suknji ili hlača, ili pak s druge strane, tijekom toplijeg razdoblja zavezati u ležeran čvor. Bijela majica u kombinaciji s bezvremenskim jeansom i šarmantnim tenisicama je kombinacija s kojom nikada ne možete pogriješiti,a s ovim odabirom istovremeno ćete izgledati vrlo casual i chic, a bezvremenska nota podarit će cijelom izgledu jedan poseban prizvuk originalnosti i upečatljive jednostavnosti.

@modedamour, @pepamack

@pepamack

Osim u jeans varijanti, bijela majica odlično se slaže i uz popularne culottes hlače, no i uz one elegantne visokog struka te se ovdje radi o kombinaciji koja je sjajan odabir za večernje izlaske u kojima vas ništa neće sputavati u zabavi, a svejedno ćete izgledati sjajno. Jednostavna bijela majica najčešće se povezuje s minimalističkim stilom te iako je jedna od glavnih karakteristika navedenog stila, vrlo dobro funkcionira i u sanjivim boho kombinacijama, ali i onim s rokerskim prizvukom, a upravo ta fleksibilnost te mogućnost prilagodbe je ono što neizmjerno volimo i cijenimo kod obične bijele majice. Bijela majica ima mnoge prednosti, no njezino održavanje nije jedna od njih. Naime, sigurni smo da ste više od nekoliko puta uočili neugodne mrlje koje su posljedica lošeg i neadekvatnog dezodoransa, pa kako biste izbjegli loš izgled, svakako nabavite onaj koji će vašu bijelu majicu očuvati.

@nicoleballardini

Bez obzira što se kalendarski još uvijek nalazimo u zimskom periodu, sunce sve češće pokazuje svoje zrake, a toplo i vedro vrijeme nerijetko izaziva pojačano znojenje. Iako se radi o posve normalnoj pojavi, ona ponekad može biti vrlo neugodna te kako bi spriječili pojačano znojenje, odnosno pravilno ga kontrolirali, potrebno je posegnuti za kvalitetnim dezodoransom koji na odjeći neće ostavljati mrlje niti je dodatno uništavati. Bijela majica posebno je specifična po tom pitanju, no niti ona u crnoj boji nije ništa manje zahtjevna, pa kako bi vam ovi modeli majica što dulje potrajali te izgledom odašiljali svježinu i čistu boju, predlažemo da se odlučite za posebno proljetno izdanje Nivea Black & White Fashion dezodoransa koji dolazi u čak tri sjajna mirisa. Pure, Clear ili Fresh savršeno će odgovarati svim ukusima, a ono što je ipak najvažnije, na vašim bijelim i crnim majicama neće ostaviti niti jedan trag osim onog mirišljavog i svježeg.

@oraclefox

Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 13.03.2019. u 09:33
Tagovi: Bijelo

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p