SVJETSKA MODA

Dočekali smo! Izašao je lookbook za Erdem x H&M kolekciju!

Prepoznatljiva estetika londonskog dizajnera za high street brend

Erdem x H&M

Svaka nova dizajnerska suradnja švedskog modnog giganta H&M-a s nestrpljenjem se iščekuje, a nakon što bude najavljena grizemo nokte čekajući prvi pogled na kolekciju nakon kojeg uslijedi pogled na cijeli lookbook. Nakon što ih je odradio već popriličan broj, naučili smo kako je H&M zbilja vrhunski majstor u podizanju hypea. Sjetite se samo izvrsno odrađenog marketinga za suradnju s modnom kućom Balmain i bit će vam jasno o čemu pričamo.

Sredinom srpnja H&M je, uz čaroban fashion film Baza Luhrmana, najavio svoju iduću suradnju s cijenjenim londonskim dizajnerom Erdemom. H&M je tada najavio kako je Erdem dizajnirao potpuno novu kolekciju za žene te, po prvi puta u svojoj dizajnerskoj karijeri, i kolekciju za muškarce. Za suradnju s popularnim high street brendom, Erdem se vraća u svoju dizajnersku povijest kako bi reinterpretirao odjevne komade iz nekih od svojih najuspješnijih kolekcij. Zato će kolekcija za H&M odisati prepoznatljivom estetikom, a koja se bazira na dubokim, pomalo mračnim bojama, viktorijanskim siluetama, romantičnim uzorcima, dekadentnoj čipki i ženstvenim, ali moćnim krojevima.

Kako bismo konačno zadovoljili svoju znatiželju, H&M je izbacio lookbook za Erdem x H&M kolekciju kojim predstavlja novu kolekciju za žene i muškarce. Autor fotografija je priznati fotograf Michal Pudelka koji je povodom izlaska lookbooka izjavio: „ERDEM x H&M je kolekcija koja mi se stvarno svidjela i zato sam htio napraviti lookbook koji je drugačiji. Volim dodavati elemente iznenađenja i nadrealizma, te misliti na detalje kako bi naglasio atmosferu kao što je uručivanje cvijeća modelu kroz okvir slike.“ Zajednički, s Erdemom i H&M-om, Michal Pudelka je u slike unio dašak Engleske, u istoj ladanjskoj kući gdje je fotografirao materijale za kampanju i gdje je Baz Luhrmann režirao svoj kratkometražni film za ERDEM x H&M kampanju.

Lansiranje kolekcija u H&M trgovinama diljem svijeta najavljeno je za 2. studeni. 

Foto: H&M

Objavljeno: 12.10.2017. u 09:18
Tagovi: H&M, erdem

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p