SVJETSKA MODA

Jakov Baričić snimio editorijal za GQ Portugal

Suradnja s prestižnim modnim magazinom

Jakov Baričić

Stranicama svog impresivnog portfolia na kojem ponosno stoje fashion editorijali za ukrajinsko izdanja Voguea, srpski i slovenski ELLE, Harper's Bazaar i Fucking Young, mladi je i talentirani modni fotograf Jakov Baričić sada pridodao i editorijal koji je snimio za GQ Portugal i Vogue Portugal.

Za prestižni GQ Portugal, publikaciju namijenjenu muškarcima, a koja je dio Condé Nast grupacije, Baričić je snimio editorijal naziva Liberdade koja krasi stranice magazina za listopadsko izdanje. Ispred objektiva našeg fotografa stao je popularni muški model Francisco Henriques, inače zaštitno lice renomiranih brendova kao što je Paco Rabanne. 

"Do suradnje je došlo tako što je glavni urednik magazina već duže vrijeme pratio moj rad. Kako je ta izdavačka kuća ujedno preuzela i Vogue od druge izdavačke kuće u Portugalu, htjeli su osvježiti časopis s nekom novom krvi. Tako da sam snimio priču i za portugalski Vogue i GQ", objasnio nam je Baričić te dodao: "Snimanje je prošlo bez ikakvih problema. Bilo je jako ugodno i zabavno jer su svi na setu profesionalci."

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Foto: Jakov Baričić

Objavljeno: 08.10.2017. u 09:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p