MODNI DODACI

Luksuzne beanie kape s potpisom Jennifer Behr

Dizajn koji će i najhladniju zimu učiniti ljepšom

Fascinirana bogatom poviješću pokrivala za glavu, koja su se oduvijek povezivala s aristokracijom, stilski najbolje dotjeranim damama i društvenom elitom, dizajnerica Jennifer Behr inspirirana je tom očaravajućom i iscjeljujućom moći dobrog šešira. 

Svoj je brend modnih dodataka, koji nosi njezino ime, pokrenula 2005. godine kada je tržištu ponudila liniju luksuznih i drugačijih šešira nastojeći se izdvojiti iz mase. Od tada do danas, Jennifer Behr je narastao i u ponudu je unio još pregršt novih modela pokrivala za glavu, ali i drugih dodataka poput remenja i nakita. Jennifer je, inače, započela svoj put stekavši diplomu povjesničarke umjetnosti i kiparice, a vještine šivanja usavršila je u malenoj šeširskoj radionici. Nakon asistiranja stilistima Jennifer se odvažila pokrenuti vlastiti brend, a svake godine nastoji u svoje modele unijeti nešto novo. Svaki je njezin šešir ručno rađen u New Yorku, a neki se od kompleksnijih modela izrađuju satima. Svaki kristalić i perlica nanosi se ručno stvarajući od ovih šešira unikatnu i posebnu modnu priču.

Jennifer na listi poznatih, a koji redovno nose njezine šešire, ima poprilično jaka imena. Nose ju, naime, Amy Adams, Jessica Biel, Helena Christensen, Alexa Chung, Lauren Conrad, Lady Gaga, Jennifer Lawrence, Blake Lively, Madonna, Rooney Mara, Leighton Meester, Katy Perry, Natalie Portman, Rihanna, Winona Ryder i mnoge druge zvijezde. Osim zvijezda, njezin dizajn često krasi i stranice najvećih modnih magazina. Fashion Book, ELLE, Grazia , Harper’s Bazaar, ID, InStyle, Interview, Numero, Purple, Tatler, The New York Times, Teen Vogue, Vanity Fair, W i Vogue ugostili su Jennifer na svojim ulaštenim stranicama. Kada je riječ o cijenama, dizajn Jennifer Behr zbilja je vrlo ekskluzivan: beanie kape koštaju ponekad i više od 2.000 dolara, 500 dolara potrebno je izdvojiti za turban, a 300-tinjak dolara za traku. 

Foto: Jennifer Behr

Objavljeno: 05.10.2017. u 12:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p