HRVATSKA MODA

Nadrealna realnost Etne Maar za hladne dane

Nova kolekcija dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik

Etna Maar

Iako smo kalendarski tek ukoračili u jesen, hladniji dani pokazuju nam kako je ljeto uistinu ostalo daleko za nama. Ono što mnogima slijedi je istraživanje sadržaja svog ormara i razmišljanje kako se toplo odjenuti, a da se smisao za modu nepovratno ne izgubi negdje ispod brojnih slojeva odjeće.

Rješenje za poklonike romantičnog, pomalo mističnog stila donosi brend Etna Maar svojom novom kolekcijom pomalo neobičnog naziva Sureal reality/Nadrealna realnost. Kako je objasnila dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, ova kolekcija za hladne dane inspirirana je popularnom vampirskim serijalom Sumrak, a pomalo mračno i mistično joj je i raspoloženje: „Kolekcija sadrži jakne, kapute, haljine asimetričnog kroja i tunike te vunena pletiva u sivoj, crnoj i bijeloj boji s tragovima crvene. Njen je naziv pomalo nejasan, donosi viziju između sna i jave, realnosti i nadrealnosti, čime sam željela prenijeti neka svoja razmišljanja tijekom izrade kolekcije. Materijalizirati ideju, pretvoriti je u nešto realno, dopadljivo i u konačnici nosivo dugačak je put, no nema veće nagrade no kada rezultati budu onakvi kakve sam ih zamislila. Upravo je to slučaj i s ovom kolekcijom“, poručila je dizajnerica.


U idiličnoj atmosferi netaknute prirode Hrvatskog Zagorja snimana je i kampanja za novu kolekciju, koja se može pronaći na policama. Stoga, ne sumnjamo da će poklonici romantike pronaći nešto za sebe i uvrstiti Nadrealnu realnost u svoj svakodnevni modni odabir.

Foto: Senja Vild

Objavljeno: 10.10.2017. u 09:35
Tagovi: Etna Maar

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p