TRENDOVI

Trendseterice ove sezone nose dodatak koji već dugo volimo

Modni detalj koji svaki outfit čini potpunim

Pariške ulice tijekom Tjedna mode izlog su modnih trendova koji tek trebaju stići. Gledajući sve te silne fotografije lako vam se može učiniti kao da u ruci držite ogledalo koje nagoviješta budućnost. I pritom nipošto niste u krivu. Najpoznatije svjetske trendseterice ulicama francuske metropole hodaju u svojim najboljim odjevnim kombinacijama mameći pozornost street style fotografa, a mi vrijedno sabiremo dojmove, neke od njih koristimo kao inspiraciju, a neke kao glasnik modnih trendova koji će tek osvanuti na ulicama. 

Lutajući tako pogledom po beskrajno dugom Instagram feedu prepunom izvrsnih stylinga koji su preplavili ulice Pariza tijekom fashion weeka koji je netom završio, uočili smo jedan maleni no moćni detalj, a čija nas je prisutnost posebno oduševila. Naime, trendseterice su ove jeseni u Parizu poprilično poludjele za - šeširima! No, to nisu bilo kakvi šeširi već dva specifična modela koja odišu s najviše tog neodoljivog francuskog chica, a zbog čega ih i mi sami obožavamo već dugi niz godina! Ne možemo si pomoći, uz njih jednostavno svaki styling izgleda zaokruženo!

Pogledate li pobliže street style fotke iz čarobnog Grada svjetlosti uočit ćete kako su na glavama mnogih modnih influencerica zablistale beretke i baker boy kape. Linda Tol i Chiara Ferragni svojim su primjerom predočile kako beretke fantastično pristaju ako se nose blago nakošene na jednu stranu tako da odaju dojam ležernosti i nonšalancije (što je i srž filozofije francuskog chica, zar ne?). Što se pak baker boy modela tiče, ovaj model može izgledati podjednako profinjeno kao i beretka no uvijek će u styling unositi nešto dječačko, drugačije i nestašno. Izvrsno rješenje kada vam se outfit čini previše elegantnim pa mu poželite dodati maleni twist i dašak neočekivanog! 

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

A post shared by Walking Canucks (@walkingcanucks) on

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

 

A post shared by Adam Katz Sinding (@le21eme) on

 

A post shared by YOYO CAO (@yoyokulala) on

Foto: Instagram

Objavljeno: 04.10.2017. u 13:45
Tagovi: šešir, beretka

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p