HRVATSKA MODA

Dramatična slavljenička kolekcija Ivice Skoke

Uvid u djelić kolekcije koju će dizajner prikazati na BIPA FASHION.HR-u

Ivica Skoko

Majstor izrade glamuroznih haljina, Ivica Skoko i obožavateljica njegova dizajna, Olja Vori ekskluzivno su prije nadolazećeg BIPA FASHION.HR-a pokazali mali dio najnovije kolekcije koju i ove sezone poznati dizajner predstavlja pod pokroviteljstvom branda Perwoll.

Ovog puta u slavljeničkom raspoloženju, jer je iza njega 20 godina uspješne karijere i revija za koje se uvijek traži pozivnica više. Nakon kolekcije za proljeće/ljeto 2017. koja je zaživjela u svjetlijim i pastelnim bojama, za jubilarnu sezonu Skoko odlučio je iznenaditi uzorcima tkanina, poigravanjem stilovima i drugačijim stylingom. Dizajner čije kreacije uvijek iznova oduševljavaju i koje zvijezde biraju za najglamuroznija red carpet izdanja i u ovoj kolekciji pokazuje kako radi ono u čemu je u samom vrhu – zadivljujuće svečane haljine raznih dužina, formi i stila. Preko različitih vrsta svile i viskoze do omiljene mu čipke, Skoko je novu kolekciju odlučio obogatiti i raznim uzorcima i bojama čipke s glitter efektom te tako svaku kreaciju učiniti neobičnom i zanimljivom.

„Poigrat ću se punim i transparentnim materijalima te nekim elementima 70-ih godina, no i dalje se oslanjajući na moj prepoznatljiv stil u kojem koristim elemente 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća. Ostajem dosljedan glamuru u punom sjaju, no ovog puta haljine su urbanije, a stilizirat ću ih sa svojom suradnicom Ivanom Bilandžijom Billy na jedan jako zanimljiv način. Na pisti će biti još neka iznenađenja kojima se jako veselim kao i okrugloj obljetnici svojih dizajnerskih 20 godina “, najavio je Skoko novu modnu priču na 25. sezoni BIPA FASHION.HR-a. U najboljim Skokinim umijećima, haljinama, svaka se žena osjeća kao diva po čemu je poznat i autentičan, a nakon 20 godina u samom vrhu hrvatske mode i dalje mu je najveći izazov istaknuti ono nešto posebno u svakoj ženi. 

Zajedničko slavlje najvećeg modnog događanja i poznatog dizajnera u sklopu samostalne revije zakazano je za petak, 27. listopada. U paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma u sklopu jubilarnog izdanja BIPA FASHION.HR-a, koji traje od 24. do 28. listopada u četiri će modna dana nastupiti i ostala poznata dizajnerska imena: Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, Luka, Marina Design, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Foto: Zvonimir Ferina
Model: Olja Vori
Make up i styling: Ivana Bilandžija Billy
Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy

Objavljeno: 05.10.2017. u 09:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p