SVJETSKA MODA

11 stvari kojima se veselimo u 2011.

Modne suradnje, crveni tepih Zlatnih Globusa i još mnogo toga

Mislite da je prošla godina bila dobra? Pa definitivno nije bila loša! Doživjeli smo Lanvin za H&M, otkaz Carine Roitfeld, preživjeli katastrofu zvanu nastavak Seksa i Grada, izgubili genijalnog McQueena... ali i ova godina je prilično obećavajuća. Donosimo 11 stvari koje će nas razveseliti ove godine!

1. Karl Lagerfeld će dizajnirati capsule kolekciju za robnu kuću Macy's. Pošto Karl već ima iskustva u sličnim suradnjama (dizajnirao je za H&M) već vidimo kako se formiraju redovi i liste čekanja.

2. Kultna Hermesova Kelly torbica ovog proljeća dolazi i u slamnatom izdanju. Idealno za poslovne žene čije je ljeto radno.

3. The Row, brend sestara Olsen, će od jeseni 2011. u ponudi imati i torbe te cipele.

4. Na listi mogućih suradnja s kućom H&M nalaze se Tom Ford i Mulberry. Držimo fige!!

5. Dizajner Thom Browne (njegovo muško odijelo ste vidjeli na Leighton Meester)će dizajnirati žensku kolekciju, a Ports 1961 mušku! Dizajneri se očito bore za svakog klijenta, čak i ako to znači promjenu smjera u politici kuće.

6. Michael Patrick King, čovjek koji je televizijsku povijest obilježio serijom Sex and the City, sada prelazi u nešto drugačije vode. Njegova nova serija zove se Two Broke Girls i bavi se realnijom stranom života u New Yorku. Znači li to da neće biti manolica, louboutinki, birkinica i ostalih divota?

7. 29. travnja u Britaniji će se održati vjenčanje desetljeća. I napokon ćemo vidjeti tu famoznu vjenčanicu.


8. Crvenim tepihom Zlatnih globusa će prošetati Angelina Jolie, Nicole Kidman, Natalie Portman, Julianne Moore, Michelle Williams, Halle Berry, Mila Kunis, Emma Stone, Anne Hathaway..konačno ćemo ponovno doživjeti uzbudljiv crveni tepih s bezbroj zvijezda A liste na jednom mjestu.. Posvudušama ulaz zabranjen!

9. Matthew Williamson će na jesen pokrenuti svoju jeftiniju liniju odjeće Muse by Matthew Williamson koja će sigurno oduševiti i mnoge domaće celebisce. Valjda je shvatio prednosti jeftinijih kolekcija nakon suradnje s H&M-om.

10. Victoria Beckham uživa u plodovima svoga rada, ali ne prestaje s daljnjim razvojem brenda. Sada radi na cipelama i to s Brianom Atwoodom.

11. I pitanje godine za kraj! Tko će zamijeniti Carine Roitfeld na vrućoj stolici francuskog Voguea? Čim saznamo, javit ćemo vam!

B.K.

Objavljeno: 03.01.2011. u 19:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p