SVJETSKA MODA

20 dnevnih haljina do 200 kuna

High street komadi za poslovne i ležerne prilike
Većina dama nazvat će se ljubiteljicama haljina, a čak i ako vam one nisu odjevni komad broj jedan, već više preferirate hlače, u svom ormaru sasvim sigurno čuvate nekoliko modela haljina, kojima se okrećete u specijalnim prilikama.

Budući da smo iz zime naglo ušli u pravu predljetnu atmosferu, za vas smo odlučili 'pronjuškati' high street ponudu i istražiti u kakvim sve haljinama imate priliku uživati ove sezone. Jedna od prepreka na putu do vaše nove omiljene haljine često je cijena, stoga smo suzili izbor na 20 najboljih high street komada ispod 200 kuna.

                                                                                                 H&M

Ponudom cijenovno pristupačnih trgovina dominiraju šaroliki stilovi, u kojima će moći uživati baš svi tipovi djevojaka i žena. Ondje će svoje favorite pronaći obožavateljice poslovne elegancije, kao i one koje su proljetne dane jedva dočekale za isfurati lagane, lepršave haljinice, koje zavode svojim zvonolikim suknjicama.

                                                                                     Mango

Mi smo izdvojili 20 dnevnih haljina, u kojima ćete uživati od jutra do večeri, a imperativ je prije svega stavljen na udobnost, jer s dolaskom toplijih dana, traže se što laganiji i ugodniji materijali, koji vas neće sputavati u svim vašim dnevnim obavezama.

                                                                                Bershka

20 haljina ispod 200 kuna provjerite u našoj galeriji.

 

H.B.

-->

-->--> -->

Photo: Bershka, H&M, Mango, Pull&Bear, Stradivarius

 

Objavljeno: 26.04.2013. u 13:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p