SVJETSKA MODA

2B BORIS BANOVIĆ

Fashion Guru predstavio prvu vlastitu modnu marku
Dugo najavljivana muška kolekcija  Borisa Banovića konačno je ugledala svjetlo dana. Nakon koktela Fashion Guru Boris je osmislio mušku modnu liniju 2B, koju je predstavio u show-roomu Up u Primorskoj ulici u Zagrebu. Napravio je muška odijela, kapute, košulje, kravate, kožnate jakne, remene i cipele.

Inspiraciju za svoje kreacije dobio je u Zvonimiru Bobanu za kojeg smatra da je najbolje odjeveni Hrvat. Boris želi da se njegova odjeća svidi svim muškarcima koji drže do svog izgleda, koji žele dobro izgledati i dobro se osjećati u odjeći tijekom cijelog dana.

Odijela i kapute šiju mu u krapinskoj Kotki, a sve ostalo u Italiji. Za košulju morate izdvojiti oko 500 kuna, cipele oko 1500 kuna, a odijela oko 3500 kuna. No, njegova odjeća kreće u prodaju tek od rujna.

Katalog za njegovu prvu kolekciju, koji je bio zataknut na malim vješalicama, snimio je fotograf Dorijan Kljun, a njegov dizajn osmislio je studio Bukaaa.

Boris je samosvjesnim muškarcima ponudio nešto što bi i sam rado nosio,  a želja mu je da uz njega 2B nosi i neki slavni sportaš.

Iako su mu neki na početku javne karijere zamjerali kritike na račun odijevanja javnih osoba i da za to nema pokrića, TV zvijezda u džepu ima diplomu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, koju je upravo sa 2B kolekcijom i opravdao. A možda upravo ti zli jezici počnu nositi njegovu kolekciju, a i dame koje strepe od njegovog jezika. Naime, sljedeće godine namjerava startati i sa ženskom kolekcijom.
Objavljeno: 17.07.2008. u 12:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p