SVJETSKA MODA

2.VEČER NIVEA CRO-A-PORTEA

Modno, glazbeno, plesni spektakl!

Drugu večer NIVEA Cro - a- portea otovrila je već renomirana dizajnerica, ali i pjevačica Matija Vuica koja je u priredila glazbeno - modni show! Naime, osim svoje nove kolekcije, predstavila je i svoj novi album. Na pistu je dovela orkestar i zbor, te dok su manekenke nosile njezine haljine otpjevala par hitova s novog albuma. Što se kolekcije tiće, već tradicionalno riječ je o večernjim haljinama. Ovoga su puto to bile uglavnom crne haljine, svih dužina, obogaćene staklacima, srebrnim pojasima i perjem.

Sličnu nit vodilju imala je Linea Exclusive. Strogi kaputići, ruske kragne, sve kombinacije večernjih haljina pretežno u crnoj i bijeloj boji, puno materijala, ekstremno popularna crna čipka i sjajne tajice najkraći su opis Lineine revije. Javnosti nešto manje poznata Martina Felja također se odlučila za žensku modu i večernje haljine. Od finih materijala kombinira crnu s otrovno ljubičastom i zelenom, a nadopunjuje ih perjem i tilom.

Tihomir Krznarić sugerira haljine od tanke vunice u smeđim i plavim tonovima obogaćene prevolumeiziranim pletenim cvijećem i ovratnicima. Nešto urbaniju i manje glamuroznu kolekciju predstavila je Ivona Martinko. Ona je pak pripremila izvrstan modno - plesni spektakl. Naime, osim manekenki reviju su nosile profesonalne plesačice suvremenog plesa koje su, naravno, plesale! Slojevitost, zemljani tonovi koje je razbila vatreno crvenom, vrečaste hlaće, duge suknje i tunike odlika su kolekcije Ivone Martinko.

S izrazito ženstvenom kolekcijom predstavila se Sonia Fortuna. Ona mladoj modernoj ženi preporučuje prozračne haljine cvjetnog uzorka, sofisticirane ženstvene kostimiće, vječnu bijelu košulji, klasične tamne hlaće i sve to uglavnom u hladnim tonovima.

Ani Ani također voli „klasičnu" ženu. Crno, bijelo, pastelno, strogo, klasično upotpunjeno jahačkim kapicama za nadolazeću sezonu za nju su - dobitna su formula!

Objavljeno: 10.10.2008. u 00:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p