SVJETSKA MODA

3 modne influencerice čije profile budno pratimo ovog mjeseca

Žene koje su nas osvojile stilom, ali i dobrom vibrom

U širokim, beskonačnim prostranstvima virtualnih prostora, često naiđemo na ljude koji nas, samo preko fotografije i tek s par riječi, osvoje na prvu. I, najvažnije, zadrže našu pozornost. U svojoj procjeni možda i pogriješimo, no to uopće nije bitno jer ono što u cijeloj priči "igra" je ionako samo naša vizija. Da ćemo se ikada sresti, malo je vjerojatno.

No, dobro. Ovog su nam se mjeseca, na vrhu omiljenih Instagram profila koje budno pratimo, našle tri divne fashion influencerice koje su nas osvojile svojim stilom odijevanja, smislom za fotografiju te vibrom koju odašilju u taj virtualni svemir. Osim što nas njihove šarene objave ispunjavaju dobrim emocijama, njihove odjevne kombinacije koristimo kao inspiraciju dok ujutro stojimo pred pretrpanim ormarima, a ponekad nas (priznajemo!) nagovore da kupimo ili isprobamo nešto za što smo tvrdile da niti u ludilu ne bi.

Frédérique Harrel (@freddieharrel)

Broj pratitelja: 153.000

Zarazno lijepog osmijeha, bujne kose te istančanog stila odijevanja koji je vrlo chic, Instagram adresa predivne Frédérique Harrel mjesto je na koje vrlo rado svratimo svako malo. Harrel je vruće ime londonske scene, a nama je posve jasno zašto je to tako. Ova djevojka ima i svoju tvrtku koja se zove .BIG HAIR NO CARE., a koji se bavi prodajom ekstenzija za kosu.

Monikh Dale (@monikh)

Broj pratitelja: 66.000 pratitelja

Monikh Dale londonska je influencerica i model, a ono što je krasi je nos za pronalaženje novih modnih brendova. Vrlo istančanog stila odijevanja, Monikh ima sposobnost high street odjeću učiniti da izgleda kao da je tek sišla s dizajnerskih vješalica.

 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

Miranda Makaroff (@mirandamakaroff)

Broj pratitelja: 254.000

Miranda Makaroff sinonim je za šarenilo i dobre vibracije, eksperimentiranje s odjećom i pomicanje granica. Upravo zato ju i volimo, a s nama se slaže više od 250.000 followera koji budno prate svaki Mirandin korak na Instagramu. Šarena Miranda je umjetnica te dizajnerica u brendu Miranda for Lydia gdje čini dizajnerski dvojac s Lydijom Delgado.

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.07.2018. u 13:57
Tagovi: instagram

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p