SVJETSKA MODA

3 švedska brenda nakita u koja ćete se zaljubiti na prvu!

Skandinavska estetika koja nadilazi trendove

Skandinavija je oduvijek bila pionir mode i dizajna, a postala je najpoznatija po minimalnoj i prepoznatljivoj estetici koja nadilazi trendove i vrijeme. Jednaku filozofiju skandinavci provode kada je riječ o nakitu, a najviše volimo one komade koji kombiniraju tradicionalni skandinavski minimalizam s modernim dizajnerskim elementima.

Bez obzira jeste li u potrazi za jednostavnim, okruglim naušnicama, upečatljivom ogrlicom ili pak dizajnerskim prstenom, na popisu koji smo pripremili izvojili smo tri brenda sa sjedištem u Švedskoj na koje ćete pronaći sve navedeno!

Blue Billie

Nakit Blue Billie obožavat će svi ljubitelji mode, a komadi koji se mogu pronaći u njihovom asortimanu zaista su vrijedni ulaganja. Radi se o visoko kvalitetnim zlatnim i srebrnim materijalima kojima je Blue Billie vrlo brzo postao omiljeni modni brend koji se proširio među influencerima diljem Instagrama. Osnivačica Daniela Upmark svojom je kolekcijom lanaca spojila trenutne trendove s vlastitim, posebnim touchem i tako redefinirala ženski nakit koji opisuje kao ''prijeko potrebnu dozu jedinstvene, neočekivane hladnoće''.


Maria Nilsdotter

Ako tražite nešto ekscentričniji nakit koji će podignuti vašu postojeću kolekciju, Maria Nilsdotter je definitivno izbor za vas! Radeći s neobičnim oblicima poput grana i kristala, dizajnerica je stvorila upečatljive komade koji možete nositi u svakodnevnim kombinacijama ali i za posebne prigode. Naušnice, prstenje i ogrlice sa šarenim draguljima u kombinaciji s pop-art grafikom čine ove dizajnerske komade izrazito atraktivnim i neobičnim dodatkom koji će podignuti i najjednostavniju kombinaciju.

Sara Robertsson

Sara Robertsson je umjetnica koja sve svoje komade izrađuje ručno, a najčešće je riječ o naušnicama koje apsolutno prevladavaju u svakoj njenoj kolekciji. Instagram svijetu postala je poznata po svom iskrivljenom modelu naušnica koje su postale must have komad za brojne influencerice širom društvenih medija. Njeni komadi njeguju tradicionalni, skandinavski minimalizam, ali uvijek dolaze s neočekivanim detaljima koje je lako nositi u bilo kojoj kombinaciji.

Objavljeno: 12.01.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p