SVJETSKA MODA

5 modnih brandova po izboru Whateverest kolektiva

Poznati kolektiv donosi vam listu trenutno najdražih brandova
Whateverest 
Naš poznati dvojac, Whateverest selektori DJ Anto Anto i DJ Independent, ususret novom Whateverest eventu koji je najavljen za ovu subotu (29. studeni) u Malom pogonu Tvornice kulture odlučili su nam otkriti svojih top 5 modnih brandove koje obožavaju u ovim prohladnim danima…

CARHARTT

Carhartt je je jedan od najdugovječnijih američkih brandova, a ono što nas uvijek privlači ovom 125 godina starom brandu je vrhunska kvalilteta izrade, dugotrajni materijali i jednostavan, ali uvijek zanimljiv dizajn. Nekada se Carhartt odjeća smatrala odjećom za fizičke radnike, a u današnja vremena njihovu odjeću obožavaju sve generacije, posebno mlađa i modernija populacija. Na sreću svih nas odnedavno možemo i u Zagrebu, u Gundulićevoj 1 pronaći najnovije Carhartt WIP kolekcije za muškarce i žene.
  CARHARTT  
NORSE PROJECTS

Norse Projects je norveški dizajn studio koji djeluje unutar granica umjetnosti, dizajna i funkcionalnosti, a zbog svog prepoznatljivog nordijskog stila jedan je od naših najdražih brandova. Njegov početak datira s 2004. kada su kao jedan od najpopularnijih skandinavskih streetwear trgovina nudili kape i majice, dok sada njihova modna linija nudi iznimno kvalitetnu odjeću za muškarce, te poseban naglasak stavljaju na kvalitetu materijala i krojeve.
  NORSE PROJECTS
 
FILLING PIECES

Filling Pieces je brand specijaliziran za ručnu izradu kvalitetne obuće, a iako je nastao u Amsterdamu, cijela linija izrađuje se u Portugalu. Ono što je posebno kod ovog branda je da je njihova misija popuniti prazninu između visoke i streetwear modne ponude, a odličnim modelima tenisica te raznim suradnjama poput one s Ronnie Fiegom dobivaju sve više obožavatelja među muškom, ali i ženskom populacijom.
  
FILING PIECES
 
UNIQLO

Uniqlo je japanski brend koji nas svaki put iznova oduševi svojom jednostavnom, ali veoma kvalitetnom i zanimljivom ponudom odjevnih predmeta, a ono što je najbolje kod ovog high street branda su njegove iznimno pristupačne cijene. Iako je trenutno dostupan tek u nekoliko europskih zemalja, ako se slučajno nađete u njegovoj blizini obavezno provjerite njhove oxford košulje i kašmir veste, vjerujte nam da neće požaliti. Također, nama je Uniqlo glavni za basic stvari.

UNIQLO
 
COMME DES GARCONS PLAY 

Posljednji na našoj listi je Comme des Garçons PLAY, pristupačnija linija kultnog japanskog branda koju kreira Rei Kawakubo osobno. Početak ove linije datira još u 2002.-oj godini, a njeno najprepoznatljivije obilježje je crveno srce koje se proteže kroz svaku kolekciju. Jednostavna paleta boja, kvalitetni materijali i bezvremenski dizajn ono su što odlikuje ovaj brand koji je također surađivao s brojnim streetwear brandovima poput Conversa i A Bathing Apea.
 
COMME DES GARCONS PLAY 
Pozivamo vas da nam se pridružite ove subote, 29. studenog u Malom pogonu Tvornice kulture, na Whateverest eventu.

Sve novosti vezane uz ovaj cool projekt možete pratiti na službenoj Facebook stranici: Whateverest.


Objavljeno: 28.11.2014. u 09:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p