SVJETSKA MODA

6 muških modnih blogera koje vrijedi pratiti

Šarmantni, zgodni i stilski savršeni...
 
Ako ste mislili da se muški dio populacije na modnim blogovima pojavljuje jedino u ulozi dečka fotografa, moramo vas razuvjeriti. Momci koji paze na svoj stil i pomno ga njeguju više nimalo ne zaziru od bloganja i moramo priznati da koji put i nas inspiriraju svojim stylinzima. Činjenicu da iste vrlo često pokušavamo sugerirati svojim odabranicima ne moramo ni spominjati.

Tetovaže, širok osmijeh i odličan stil s dandy prizvukom odaju blog This Fellow. Iza njega se krije šarmantni Bobby koji sa svojom djevojkom blogericom Keyko Lynn oduševljava mnoge već nekoliko godina, a tu i tamo uzrokuju i koje zrnce ljubomore.
 

Tommy Lei autor je odličnog bloga My Belonging i krasi ga čist, urbani stil s pokojom eklektičnom eskapadom. Uz stil, moramo priznati da su i fotografije te koje nas redovito oduševljavaju na ovom blogu.
 

Anthony Urbano bloger je iz New Yorka i majstor je u spajanju streetwear urbanosti s visokom modom, stoga je njegov blog Closet Freaks jedan od naših apsolutnih miljenika.
 
 
Vješt u spajanju urbane ulične mode, no u ovom slučaju s vintage komadima i strožim krojevima, jest i simpatičan Parižanin Pelayo Diaz. Pratiti ga možete na fantastičnom blogu Kate Loves Me.
 

Brian Sacawa sinonim je muževnog klasičnog stila. Svoju ljubav prema odijelima i savršeno stiliziranim modnim dodacima dijeli na jednako privlačnom blogu HeSpoke Style i jedan je od onih čiji blog vrlo često namjerno ostavimo otvorenim, na vidjelu svoje snažnije polovice.
 

Lista ne bi bila potpuna bez najpoznatijeg na njoj, Brian Boyja. Blogerska zvijezda jedini je muškarac koji se doista probio uz svoje kolegice na blog sceni, a unikatan je i kad je riječ o isfuravanju ženske odjeće.
 
 
M.M.

photos: hespoke style, this fellow, closet freaks, brian boy, my belonging, kate loves me
Objavljeno: 15.09.2014. u 11:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p