SVJETSKA MODA

9 nosivih trendova s couture revija

Dizajnerski prijedlozi koje ćemo nositi

Iako od couture kolekcija u načelu ne očekujemo da budu nosive, ove godine su nas iznenadili komadi koji su itekako prikladni za svakodnevicu i koji odskaču od uobičajene vizije couturea koja se nalazi u glavi većine. Pariške revije su nas očarale te se može izdvojiti čak devet trendova koje ćemo rado nositi.

Armani Privé broševi                

Ukoliko volite broševe, okanite se izgleda premijerke i ugledajte se na kuću Armani. Oni su broševe smjestili tik ispod kragne, pričvrstili njime haljinu na boku, zakopčali kapute i ukrasili sakoe na kopčanju umjesto na reveru.

Valentinove visoke kragne

Ono što nas je oduševilo na Valentinovoj reviji su bila rješenja ovratnika koji je ovog puta uz vrat i proziran. Prozirne su i samim time dovoljno seksi, ali njihov kroj ih sprečava da izgledaju jeftino. Može li bolje?

Chanel narukvice

Kriza je, nema se... onda je pravo vrijeme da investirate u nakit koji će podići svaku kombinaciju, npr. Chanelove ogromne narukvice. Ma k vragu, ne moraju biti ni Chanel, samo velike.

Jean Paul Gaultier čarape

Jedina koja je zadnjih godina nosila mrežaste čarape bila je Dita von Teese. Sada ih Jean Paul vraća na scenu, a vi same odlučite jeste li dovoljno hrabre da ih nosite.

Boje Christiana Diora

Crna boja je tako dosadna i ziheraška. Ove zime ugledajte se na prijedloge kuće Dior i kupite haljinu u nekoj jarkoj boji koja signalizira da ste spremni riskirati.

Valentino mašnice

Gotovo svaki komad iz couture kolekcije u Valentinu su ukrasili finim tankim mašnicama u crnoj, bijeloj ili bež boji. Volimo ih zato jer s njima nećemo izgledati poput sedmogodišnjakinja na okupljanju ljubiteljica „Mog malog ponya".

Jean Paul Gaultier zakrpe

Gdje s viškom materijala? Na grudi! Samo ako ste dovoljno hrabre, inače su i laktovi sasvim ok.

Patchwork koža iz kuće Maison Martin Margiela

Reciklirajmo zajedno i spasimo planet! Možda bi i ovakve patchwork kožne jakne od raznobojnih komadića kože mogle dati svoj doprinos?

Valentinov kavez

Ok, haljinu u obliku kaveza u kojoj ne možete sjediti, jesti i kretati se sigurno nećete kupiti. Ali ako Zara izbaci svoju, nešto nosiviju verziju, sigurni smo da će vas osvojiti. U međuvremenu možete škicnuti u butik eNVy Room-a i pogledati cage haljine iz njihove jesenske kolekcije.


Borina Kopčić

foto: style.com

Objavljeno: 13.07.2010. u 14:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p