SVJETSKA MODA

Još jedno slavno vjenčanje o kojem se već danima ne prestaje pričati

Vjenčanica poznate glumice vas neće ostaviti ravnodušnima

Ako ste mislili da je najglamuroznije vjenčanje ove godine bilo ono kraljevsko Meghan Markle i Princa Harrya, razmislite još jednom. Popularni pjevač Nick Jonas i glumica Priyanka Chopra ovog su se vikenda vjenčali u Indiji te tako posramili sva druga vjenčanja ove godine. Sve će vam biti jasnije samo kada vidite Priyankin veo.

Priyanka Chopra i Nick Jonas i službeno su rekli 'da' pred oltarom ovog vikenda u Indiji. Par je naime vjenčao Nickov otac, Paul Kevin Jonas, na ceremoniji u palači 'Umaid Bhavan' u Jodhpuru prije nego što se sljedeći dan održala službena hinduistička svečanost. Ova predivna šarena svečanost bila je itekako posebna i poprilično drukčija od svih ostalih vjenčanja na koje smo naviknuli. Nick je naime bio odjeven u tradicionalnu indijsku odjeću, dok je Priyanka nosila čarobnu vjenčanicu s potpisom Ralph Laurena. No raskošna vjenčanica nije jedino što nam je upalo u oko. Show je ukrao Priyankin veo dužine čak 2286 centimentara kojeg je morala nositi cijela vojska pomoćnika kako bi se mladenka mogla nesmetano kretati.

Važan dio svakog indijskog vjenčanja je 'Mehendi' i poštovanje indijske tradicije. Vjenčanje smo napravili na svoj, autentičan način i tako smo stvorili poslijepodne o kojem smo oboje cijelog života sanjali“, kazala je Priyanka.

No iako je ovo bilo službeno vjenčanje, ovo nije bila prva proslava njihove ljubavi. Slavni je par nakon objave zaruka, podijelio prekrasne fotografije s tradicionalne proslave zaruka u Mumbaiu. No na toj su proslavi bili nešto suptilnije odjeveni pa smo tako Priyanku mogli vidjeti u dugačkoj žutoj haljini koja je odisala indijskom tradicijom, te Nicka u jednostavnoj bijeloj košulji i hlačama.

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.12.2018. u 14:46
Tagovi: vjenčanje

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p