SVJETSKA MODA

Adidas by Stella McCartney

Nova kolekcija stigla u dućane

Adidas by Stella McCartney kolekcija za jesen/zimu 2009. konačno je stigla u Adidas shopove u Hrvatskoj. Sve poklonice vježbanja koje cijene stil i inovativnost kojim Stella pristupa svakom komadu odjeće koji je dizajnirala razveseliti će vijest da je nova kolekcija dostupna u adidas shopovima u  Zagrebu - Avenue mall i Bogovićeva te u Rijeci u Tower centru. Jedinstvena fitness linija za žene kombinira najnoviju Adidas tehnologiju sa Stellinim jedinstvenim dizajnom zajedno sa 100% organski uzgojenim pamukom te proizvodnjom odjeće i obuće koristeći obnovljive materijale.

"Svake sezone pokušavamo pogurati sportsku odjeću za žene sve dalje i dalje. Clean it up, pump it up and speed it up! Ovu sezonu imamo sve: odličnu sportsku odjeću izuzetnih prednosti" kaže Stella McCartney.

Jesen/zima kolekcija je živahna i energična, predstavljajući smjele palete boja, inovativno konstruirane komade odjeće, materijale koje ne štete okolišu, sjajne materijale, visoko kvalitetne tkanine i zadivljujuće grafike te sve  to pomiješano sa najnovijim tehnologijama u proizvodnji te Stellinom nenadmašnom pažnjom za detalje. Ovosezonski asortiman omogućuje elegantno, ali opet brzo skijanje kombinirano sa uskim, seksi siluetama i tkaninama krojenim za dame, za udobno, moderno skijanje u novoj Wintersport liniji. U najprodavanijoj kolekciji, kolekciji Running, mogu se naći kombinacije dinamičnih i privlačnih boja sa visokosjajnim tkaninama, duple tkanine i zadivljujući ugravirani detalji  u obliku zvijezda. Također kolekcija Running sadrži obaveznu Pack Away Jacket napravljenu od 100% recikliranog poliestera i obnovljivih materijala.

Uz bok ovosezonskoj Wintersport i Running kolekciji ostatak asortimana nudi nove stilove u sportovima kao što su tenis, golf, teretana, yoga, te aerobik kroz  nove Pre-Summer kolekcije.

 

 

Objavljeno: 02.11.2009. u 12:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p