SVJETSKA MODA

Alexa Chung nosi najnovije dizajnerske komade

Trendseterica u editorijalu luksuznog dućana MyTheresa

Luksuzni njemački online shop MyTheresa započeo je s novim projektom, u kojem svakoga mjeseca radi profil poznatih žena iz svijeta mode, umjetnosti, glazbe ili kulture i njihove inspirativne stilove približava široj publici.

Prva gošća koja je s MyTheresom podijelila svoja stilska pravila i savjete bila je. Britanska trendseterica odlično se snašla na setu snimanja, a iz bogate ponude ove web stranice mogla je izabrati što god poželi i odabrane komade stilizirati na vlastiti način.

Alexa je za snimanje odabrala dizajnerske brandove Valentino, Balenciagu i Saint Laurent, a iz njihobih posljednjih kolekcija odjenula je eklektičan miks grubog, grunge stila i nešto romantičnijeg modnog izričaja u znaku pastelno obojene haljine.

Osim što je snimila mini editorijal, Alexa je s publikom podijelila i nekoliko stilskih mudrosti: "Mislim da nije bitno otkud vam stilske ideje, bitno je kako ih složite zajedno. Na primjer, ako emulirate nečiji stil, on će u konačnici izgledati drugačije, jer vi imate drugačiji stav, lice i frizuru. Ja sam definitivno vrlo fokusirana na 60-te, unutar kojih igram različite likove i zato toliko volim odjeću."

 

H.B.

Photo: MyTheresa

 

Objavljeno: 17.07.2013. u 20:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p