SVJETSKA MODA

Alexa Chung u svom najboljem izdanju

Poznata ikona stila u fantastičnoj kampanji vlastite kolekcije
Alexa Chung 
Iako ima tek trideset i jednu godinu, tv prezenterica i moderna ikona stila iza sebe ima velik broj projekata. Bavila se modelingom, pokazala se kao savršena tv prezenterica, izdala je knjigu, savršeno odigrala brojne modne uloge za poznate svjetske brandove…
 
Popisu je nedostajala samo još titula modne dizajnerice koju su njezini brojni obožavatelji željno iščekivali. Srećom dočekali smo i to, a rezultat je i više nego fantastičan! Alexa Chung okušala se u ulozi modne dizajnerice za poznati brand AG Jeans, a rezultat je kolekcija od dvadesetak odjevnih komada koja se sastoji većinom od trapera i pamučnih pulovera.

Poznata ikona stila izjavila je kako je kolekciju stvarala na način da u njoj pronađe sve komade od trapera koje bi sama jako rado posjedovala. Rezultat su mini suknje retro kroja, fantastično krojene tregerice i traperice visokog struka, romantične haljine od ispranog trapera i bazični komadi poput rezanih topova, vrućih hlačica i bijelih košulja… Ovih dana u javnost je procurila i dugo očekivana kampanja u kojoj se u ulozi modela našla sama dizajnerica, koja sve komade nosi na savršen način. 
 
Alexa Chung 
Alexa Chung 
Alexa Chung 
Alexa Chung 
Alexa Chung 
Alexa Chung 
Alexa Chung 
Alexa Chung 
Alexa Chung 
Alexa Chung 
Alexa Chung 
Alexa Chung
 
A.B.
Objavljeno: 18.01.2015. u 11:26
Tagovi: Alexa Chung, traper

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p