SVJETSKA MODA

Alexander Wang zna kako proslaviti godišnjicu

Zvijezde za poznatog dizajnera
Alexander Wang 
Otkako se pojavio na modnoj sceni dizajner Alexander Wang niže uspjeh za uspjehom. Rijetko kad se događa da mlado novo ime podigne toliko prašine na svjetskoj modnoj sceni. A za jubilarnu desetu godišnjicu svog rada, Alexander svim obožavateljima nudi pravu poslasticu. 

Dizajner iz arhive vraća 10 komada koja su njegovi fanovi odabrali na društvenim mrežama. Osim što će ponovno proizvoditi te kultne komade, dizajner predstavlja i dvije T-shirt majice i hoodieje za DoSomething.org u dobrotvorne svrhe, a sva zarada ide u podupiranje mladih i socijalnih promjena.

Alexander Wang
Naravno i sama kampanja je posebna. Kako Alexander ima puno celebrity prijatelja, odlučio je upravo njih iskoristiti – 38 zvijezda stalo je ispred foto objektiva Stevena Kleina za fantastičnu kampanju koju ćemo dugo pamtiti.

„Htjeli smo napraviti kampanju u kojoj ćemo povezati one ljude koje uistinu poštujemo i koji su veliki dio našeg brenda, koji nas podupiru i koje mi podupiremo kroz sve ove godine“, objasnio je Alexander za Yahoo Style.
 
Alexander Wang
U galeriji pogledajte cjelokupnu kampanju i provjerite tko sve od vodećih svjetskih zvijezda voli brend Alexander Wang…

M.D.
Foto: Alexander Wang/Steven Klein
Objavljeno: 02.09.2015. u 09:32
Tagovi: Alexander Wang

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p