SVJETSKA MODA

Anna Wintour i Grace Coddington dobile svoje lutkice

Razlog je Fashion`s Night Out 2010.

Fama oko najbitnijeg modnog događanja u New Yorku - Fashion's Night Out 2010. nikako da prestane! Ne samo da svi pričaju o tome, već i modne kuće i proizvođači svojim proizvodima glavni naglasak stavljaju na događaj koji svi se nestrpljenjem očekuju! Osim već tradicionalnih majica eventa, robna kuća Barneys New York ove je godine angažirala Andrew Yanga, umjetnika iz Brooklyna da izradi unikatne lutke Grace Coddington i Anne Wintour.

Yang je kratko prokomentirao lutke: "Dao sam posebno izraditi periku za lutku Anne Wintour i tada sam sam radio njezinu bob frizuru. Mislim da svi znamo kako je ta frizura njezin zaštitni znak pa je jako bitno da na lutkici izgleda identično kao na velikoj modnoj urednici. A Grace mi je stvarala malih problema zbog svojih neukrotivih lokni, no mislim da je i taj problem sređen."

Za izradu lutkica trebala su mu dva tjedna, a svaka od urednica obučena je u prepoznatljive couture kreacije. Za mini Grace i Annu potrebno je otići na charitybuzz.com 31. kolovoza i ponuditi cijenu jer su lutke napravljene za doborotvorne svrhe. Aukcija će trajati nekoliko dana, a prihod od prodaje ide u New York City AIDS fond.

A.B.

Objavljeno: 29.08.2010. u 11:57
Tagovi: Anna Wintour

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p