SVJETSKA MODA

Armani Exchange kolekcija za proljeće/ljeto 2016.

Reinterpretacija talijanske klasike
Armani Exchange 
Armani Exchange predstavlja novu liniju casual, sportske mode s fokusom na outerwear komade sa složenim detaljima na podstavama i kontrastnim šavovima. Kolekcija se fokusira na jednostavnu sofisticiranost kroz moderne krojeve i rafinirane tehnike, jedinstvene teksture i nove tkanine.
 
Inspiracija kolekcije dolazi iz modernističke umjetnosti i dizajna 50-ih godina prošlog stoljeća, urbanih krajolika, grubih tekstura i glatkih materijala. Prirodnu paletu boja osvježavaju naglasci jarkog kolorita i tonalni printovi. Armani Exchange kolekcije odjeće, obuće i modnih dodataka mogu se pronaći u više od 200 prodavaonica diljem svijeta, a od sljedećeg tjedna bit će dostupne i u Hrvatskoj.

Armani Exchange
Proljeće 1: “Micro-Fluidity”
Inspirirana urbanim pogledom na Armani plavu boju i jednostavnost talijanskog krajolika, kreativna napetost linije živi u fluidnim siluetama i arhitekturalnim detaljima. Za nju, prozračni traper nadopunjava se ključnim komadima u neutralnim bojama, a njegova je garderoba istovremeno sportska i chic s detaljima u crvenoj, bijeloj i mornarskoplavoj boji.

Proljeće 2: “Artisan”
Inspiracija linije dolazi od ručnih radova, s fokusom na prozračne tkanine i neutralne boje. Nedostatak jačeg kolorita lookove čini idealnima za odlazak na posao, dok istovremeno ne odstupaju od klasičnog Armani načina odijevanja. Bež i plava glavne su boje njegove i njezine garderobe koju čine pročišćene plohe laganih outwear komada i ništa drugo osim basic trapera i maslinastozelenih hlača.

Armani Exchange
Ljeto 1: “Natural/Urban Explorer”
Eksplozijama limun-žute i zelene, ova linija donosi osvježavajuću živahnost u pročišćenim krojevima i plohama bijele boje i zemljanih tonova. Bijela i mornarskoplava boja prevladavaju u njezinoj garderobi, a energiju joj daju narančasti geo-printevi i cijeli niz novih uzoraka na traperu koji podižu i nadopunjavaju klasične komade. Za njega je osmišljen element divljine smješten u urbane krajolike gdje su grubost i funkcionalnost podignute najlonskim fabrikacijama i posebno osmišljenim metalik odsjajima.

Ljeto 2: “The Purist/Uomo Nuovo”
Naglasak se stavlja na minimalizam. Nova definicija ženstvenosti zaokružuje njezinu garderobu preciznim oblicima, fokusiranim bojama i suvremenim duhom. Osvježavajuće nijanse tirkizne njezinoj garderobi daju dozu mladenačkog chica. Njegov look ostaje jednostavan i rafiniran u ljetnom lanu koji poziva na dodir, a detalji inspirirani novom definicijom muževnosti idealno zaokružuju njegov sportski look.
 
Armani Exchange
Potražite novu kolekciju za proljeće/ ljeto u prvoj A|X Armani Exchange trgovini u Hrvatskoj, koja se sljedeći tjedan otvara u City Centeru one Zagreb West.
Objavljeno: 27.04.2016. u 16:47
Tagovi: Armani

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p