SVJETSKA MODA

Balenciaga i adidas imaju novu zajedničku kolekciji s fokusom na kultne street komade!

Kolekcija koja će sigurno ubrzo biti rasprodana!

Nije nikakva tajna da su modne kolaboracije ‘zlatna koka’ industrije, a to jako dobro znaju Balenciaga i adidas jer je upravo danas predstavljena nova suradnja. Zaštitno lice kolekcije je Bella Hadid, a to je još jedan od razloga zašto se o ovoj kolaboraciji već sad ne prestaje pričati, stoga vjerujemo da je riječ o još jednom uspješnom potezu koji će naići na oduševljenje publike!

Pogledate li kampanju kolekcije, već na pravi pogled vidljivo je da je Demna inspiraciju potražio u starim, kultnim adidas komadima. Kolekcija vrlo uspješno spaja elemente sportske odjeće s high fashion detaljima, a sam kreativni ‘jezik’ kolaboracije vrlo je jedinstven i upečatljiv. Isto tako, kolekcija estetski neodoljivo podsjeća na modu istočne Europe, odnosno old school oversized komade i jak brending, a s obzirom na to da je streetwear stil aktualniji no ikad, sasvim smo sigurni da ćemo vrlo brzo komade iz ove kolaboracije viđati na omiljenim svjetskim fashionisticama. Vraćanje u neke prijašnje modne etape također je provjeren recept za uspjeh, stoga je ova Balenciaga x adidas modna priča odličan način želite li kreirati vintage look s dozom svježine, pratiti trendove, a pritom ostati svoji jer kada je riječ o kombiniranju modela iz kolekcije, isti se mogu uklopiti u različite stilove odijevanja.

Balenciaga je brend s izraženim modnim kodom, a uz to, jako dobro zna izazvati reakciju, dok je adidas modni klasik čiji su komadi uvijek dočekani s oduševljenjem, pa nije nimalo iznenađujuće da je spoj ova dva brenda garancija za dobru prodaju, ali i komade sa statusnim značenjem!

Kolekcija je za prodaju službeno dostupna od dana, odnosno 3. listopada!

Foto: adidas, Instagram
Objavljeno: 03.11.2022. u 15:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p