SVJETSKA MODA

Balmain: Maestralni povratak supermodela!

Cindy, Claudia i Naomi u novoj kampanji modne kuće

 
Svi koji se sjećaju ere supermodela pamte nekolicinu djevojaka koje su žarile i palile pistama, a svatko im je, i u najzabitijem kutku planeta, znao ime. Divili smo im se kao da su bića iz neke druge, udaljene galaksije, a kada danas razmišljamo o tom periodu modne povijesti uhvati nas lagana nostalgija za "dobrim starim vremenima".
 
Cindy Crawford, Claudia Schiffer i Naomi Campbell bile su definitivno najjače članice posade supermodela devedesetih. U njihovu čast, a i kao briljantan marketinški potez, ispred objektiva ih je ponovno izvukla modna kuća Balmain. Ponovno zajedno na setu! Zvuči bajkovito! I jest, jer čarobna trojka ispred fotoaparata Stevena Kleina izgleda i više nego očaravajuće. Kao da se ništa, u svih tih silnih godina, nije promijenilo. 
 
"Gledati Cindy, Claudiu i Naomi kako rade zajedno činilo se posve prirodno, s toliko samopouzdanja, profesionalizma i gracioznosti. Nisam niti sumnjao da će konačne fotke biti fenomenalne," izjavio je kreativni direktor modne kuće Balmain Olivier Rousteing povodom izlaska nove kampanje za proljeće/ljeto 2016. Izvrstan potez Olivier! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
T.L.
Foto: Steven Klein za Balmain
Objavljeno: 08.01.2016. u 07:51

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p