SVJETSKA MODA

Balmain vojska u znaku glamura i zemljanih tonova

Pariška kolekcija poznate modne kuće
balmain
Jučerašnji je dan na pariškom Tjednu mode prošao u znaku Balmaina. Kao i obično, iščekivana je revija Oliviera Rousteinga okupila celebrityje A-liste, još jednom pokazavši pozamašnu dozu glamura i seksepila, no ovog puta zamotane u ambalažu zemljanih tonova.

Modnom pistom koja je okružena zelenilom pomalo podsjećala na džunglu, prodefilirali su supermodeli u prepoznatljivim krojevima koji naglašavaju obline. Prorezi na neočekivanim mjestima, duboki dekoltei, provokativna prozirnost materijala, lepršave haljine te zemljani tonovi ono su što je obilježilo najnoviju Balmain kolekciju, što je svojevrsni zaokret s obzirom na prepoznatljive bogate vezove, kristale i ostale ukrase kojima su obilovale dosadašnje kolekcije poznatog modnog brenda.

Uz bež i zelene nijanse te eteričnost koju su iste donijele, kolekcija nije prošla bez metalik sjaja. Srebrni lame i blještavilo šljokica je okupiralo nekoliko haljina koje već možemo zamisliti na nadolazećim partyjima, a cijela je divlja priča zaokružena lookovima u kojima dominira uzorak pitona, grafičkih dezena i ponešto tropskih boja.

Balmain
balmain
balmain
balmain
balmain
M.M.
Foto: Instagram (@balmain, @kevintachman)
Objavljeno: 30.09.2016. u 09:47
Tagovi: Balmain

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p