SVJETSKA MODA

Bar Refaeli s dečkima iz Jerseya

Editorial Terrya Richardsona s junacima serije Jersey Shore

Poznati fotograf Terry Richardson uhvatio se posla i snimio dugoočekivani editorial s dečkima iz poznate serije Jersey Shore. Osim nakvarcanih i nabildanih mladića, u editorialu je i Bar Refaeli koja na naslovnoj fotografiji editorijala jede ogroman sendvič koji izlazi iz otkopčanih hlača jednog modela, aludirajući time na oralni seks. Editorial je snimljen za magazin Interview, a uz njega objavljen je i intervju s dečkima, koji se nažalost i nisu pokazali naročito pametni. Mi donosimo najzanimljivije dijelove.

Interview: Što nikada ne bi učinio?

Sorrentino: Ne razumijem pitanje.

Interview: Bi li prihvatio svaku ponudu?

Sorrentino: Ne bi prihvatio svaku ponudu. Moji menadžeri se brinu o tome. Oni donose odluke koje su najbolje za tim.

Pauly D, koje se fotografirao u leopardastim gaćicama izjavio je kako nema uzore, a o tome kako je snimanje bilo zabavno svjedočio je Orti z-Magro.

Interview: Jesi li uživao na snimanju?

Orti z-Magro: Bilo je dobro. Ugodno se osjećam pred kamerom. Trenutno mi je neugodno što nisam pred kamerom. Neki su snimljeni kako vježbaju na benchu, a neki kako nose Bar Refaeli. Ja sam je nosio. Mislim da je uživala.

Bar se nije očitovala o tome kako je bilo snimati s dečkima. Dečki su inače glavni likovi MTV serije Jersey Shore koja i nije pretjerano inteligentna. Riječ je o još jednom pseudo-reality-u (nalik na Real World) u kojem skupina stranaca živi pod istim krovom. U ovom slučaju to je skupina mladića talijanskih korijena koji se tuku, svađaju, razbijaju i povremeno odlaze u solarij.

B.K.

Objavljeno: 11.04.2010. u 18:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p