MODNI DODACI

Barbie ima novu cipelicu

Sophia Webster inspirirana najpopularnijom lutkicom

Sophia Webster 

Osebujna dizajnerica obožavanih ženskih cipela, Sophia Webster, najavila je svoju posljednju suradnju, i to ni manje ni više nego s - Barbikom. Sophijin dizajnerski potpis stopio se u fuziji s rozom bojom, sinonimom najpopularnije lutkice današnjice. 

"Kreirati cipele za Barbie je ispunjenje svih mojih snova," izjavila je Sophia Webster za Vogue te je dodala kako je posebno oduševljena činjenicom što je za ikoničnu lutkicu upravo ona dobila čast da dizajnira prvu cipelicu s ravnim džonom. Naime, kolekcija Barbie by Sophia Webster sastoji se od 9 različitih stilova: 6 za odrasle (od kojih su dva para tenisica) te 3 za djecu. Kolekcija bi trebala krenuti u prodaju 27. kolovoza na službenoj stranici dizajnerice.
Sophia Webster
Sophiju Webster očigledno je uhvatila inspiracija plavokosom lutkicom. Idućeg mjeseca dizajnerica će na tržište izbaciti limitiranu ediciju Barbie lutkica u posebnoj kutiji, a najdraža ženska igračka na stopalima će imati umanjenu verziju Barbie by Sophia Webster tenisica sa šljokicama.
 
T.L.
Foto: Vogue
Objavljeno: 21.08.2015. u 10:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p