SVJETSKA MODA

Beyoncé na naslovnici Voguea!

Glazbena diva kroz objektiv Marija Testina
Vogue Beyoncé  
Kako se bližila polovica kolovoza tako je bilo samo pitanje vremena kada će naslovnica Voguea za mjesec rujan procuriti u javnost i otkriti nam tko je ove godine zaslužio krasiti najjaču naslovnicu svih naslovnica. Ta je čast pripala Beyoncé koju je Modna Biblija okrunila riječima: "Ona je diva i ovo je doba njezine globalne vladavine".
 
September issue s Beyoncé u glavnoj ulozi potpisuje fotografski superstar Mario Testino, dok lijepa glazbenica na ulaštenoj naslovnoj strani stoji mokre kose u haljini s potpisom Marca Jacobsa. Ovo je, naime, treća naslovnica Voguea za superpopularnu 33-godišnju Beyoncé koja je, po riječima Modne Biblije, zaslužila više od ikoga krasiti naslovnicu najjačeg modnog magazina jer najbolje utjelovljuje ono što zovemo divom i stilskom ikonom. Dosad ju je za naslovnicu Vogue fotografirao Patrick Demarchelier za ožujsko izdanje 2013. te Mario Testino za travanj 2009. Dobar je to "ulov" i za Vogue, obzirom da pjevačica nije nikome dala intervju duže od godine dana.
 
Rujansko izdanje Voguea, na čak 832 stranice, biti će dostupno na Amazonu od 14. kolovoza dok na kioske stiže 18. kolovoza.
  
Vogue Beyoncé  
Beyoncé  
Beyoncé
 
Vogue 
T.L.
Foto: Mario Testino za Vogue
Objavljeno: 14.08.2015. u 08:18

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p