SVJETSKA MODA

"Bilo bi teško imati ružnu kćer"

Lagerfeld ponovno udara

Nova kampanja robne kuće Barneys, za glavne zvijezde ima kompletnu familiju Roitfeld. Vladimir i Julia spremno su prihvatili modni angažman u kampanji koju je osmislila njihova majka, bivša urednica francuskog Voguea i jedna od najvažnijih žena modnog svijeta, Carine.

U novom broju Interview magazina, Carine je porazgovarala sa svojim starim prijateljem Karlom Lagrefeldom, koji je na svoj standardno bahati način zaključio, kako je Carine lakše hendlati djecu koja su lijepa: „Nitko ne može osporiti da se itekako brineš za svoju djecu: Također se možeš smatrati sretnom jer su prelijepi. Bilo bi teško imati ružnu kćer"- komplimentirao je Lagerfeld. 

                        

Slavni dizajner nadodao je kako smatra da je sloboda najveći luksuz jer je Carine prije bila zatočena unutar zidina francuskog Voguea: „Ne želim se uspoređivati s tobom ali situacija je nalik mojoj u Chanelu. Mogu raditi što želim, kada želim i sa kim želim. I to iz razloga jer vrijedim više kada sam slobodan. Mislim da je sada ista stvar sa tobom."

"Ugodni" razgovor završen je s komentarom Carine Roitfeld, kako je u ovom poslu jako lako izgubiti dodir sa stvarnošću, te kako nikada više ne bi radila za neku modnu kuću koja ju želi posjedovati.

 

A.P.

Objavljeno: 20.08.2011. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p