SVJETSKA MODA

Bivši kreativni direktor Burberryja pokreće vlastiti modni brend!

Sjajna vijest za sve zaljubljenike u rad Riccarda Tiscija!

Nakon što ga je na mjestu kreativnog direktora Burberryja zamijenio Daniel Lee, jedno od gorućih modnih pitanja bilo je koji je sljedeći Tiscijev potez. Naime, Riccardo Tisci u Burberryju ostvario je sjajne rezultate te brendu podario dašak svježine, stoga nas je vijest o pokretanju vlastitog modnog brenda ugodno iznenadila!

Dizajner je prije nekoliko sati objavio fotografiju haljine koju je dizajnirao za vlastiti brend, a nosila ju je Michaela Coel na londonskoj premijeri novog filma Black Panther: Wakanda Forever. Kako pišu svjetski mediji, haljina je suradnja dizajnera, glumice i njezine majke, a model se apsolutno izdvaja elegancijom koja je zapravo prepuna znakovitih detalja. Haljina je konstruirana u formi bodija, dok je donji dio načinjen od bogatih slojeva čipke. Također, glumica i scenaristica nosi i zavodljive čarape te jednostavne crne sandale s iglenom potpeticom.

Ova haljina idealan je primjer kako se uz jednostavna dizajnerska rješenja može postići efektan model, pomiriti sexy i klasičan look te apsolutno zablistati. S obzirom na to da je zasad predstavljena samo ova haljina, pretpostavljamo da će i ostatak kolekcije novog brenda Riccarda Tiscija biti u sličnom smjeru, stoga preostaje vidjeti što nam jedno od omiljenih dizajnerskih imena sprema u budućnosti!

Foto: Instagram
Objavljeno: 04.11.2022. u 13:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p