SVJETSKA MODA

Blogerica čija garderoba osvaja na prvi pogled

The Coveteur je zavirio u ormar Blair Eadie (Atlantic-Pacific)
-->

U svom novom pohodu na ormare poznatih, slavnih i modno osvještenih, američki The Coveteur namjerio se na ormar jedne od najčitanijih blogerica na svijetu – Blair Eadie koja stoji iza virtualne platforme Atlantic-Pacific.

Baš kao što smo i očekivali od jedne renomirane svjetske blogerice, Blairin ormar pun je modnih poslastica za kojima čeznu djevojke i žene diljem svijeta. Sve to omogućio joj je njen uspješni blog, za koji i sama kaže da joj je otvorio sva vrata u svijetu mode.

Besplatna odjeća, upoznavanje inspirativnih ljudi iz modne industrije, posjeti američkim tvornicama, kave s prominentnim dizajnerima i obilasci revija i showroooma, danas su stvar svakodnevice za ovu atraktivnu plavušu, koja obožava izgledati ženstveno i kao svoju modnu ikonu ističe Audrey Hepburn.

Blair njeguje klasični i bezvremenski stil, koji nije nimalo dosadan, i to zahvaljujući cijelom carstvu modnih dodataka koje posjeduje u svojoj garderobi. Omiljeni dizajneri su joj Valentino, MSGM i Tibi, a kako to izgleda kada jedna od najpopularnijih blogerica otvori vrata svog ormara, provjerite u našoj galeriji.

 

H.B.

photo: The Coveteur

 

-->--> -->
Objavljeno: 10.01.2014. u 19:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p