SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Betty Autier

Šarmantna Parižanka eklektičnog stila
betty autier  
Jedna od najdugovječnijih zvjezdica na blogerskom nebu i beskonačna arhiva fotografija koju je pravi užitak pregledavati... O da, pričamo o Betty, autorici Le Blog De Betty i jednoj od naših najdražih blogerica. Uvijek šarmantna, nasmijana, nepredvidljiva i s pariškim ulicama kao pozadinom. Rijetki se mogu mjeriti s veličinom njezina ormara, ali i opuštenom eklektičnošću koju njeguje u odijevanju. 
 
Spoj francuske ležernosti i cool stava te velika ljubav prema osamdesetima bili su ono što je mnoge već davne 2007. godine pridobilo na Bettynu stranu. Od tih početaka, blog se nije mnogo promijenio, Betty je zadržala svoj ležeran stav spram mode i ubacila pokoji dizajnerski primjerak u more pristupačnih high street komada te je zadržala vrlo visoku poziciju u konkurentnom svijetu modnih blogova. Nerijetko surađuje s najboljim svjetskim brandovima, putuje i ne boji se eksperimentirati, a sve to dokumentira, nimalo iznenađujuće, njen dečko.

U moru sada već naveliko profesionalnih blogova, uvijek je lijepo vidjeti one koje su zadržale svoj estetski izričaj te dalje njeguju svoj virtualni kutak svakodnevno nas inspirirajući. Betty je svakako jedna od njih, a nas veseli pratiti na koje će nas sve stilske i životne avanture povesti.
 
 
le blog de betty 
le blog de betty 
 
le blog de betty 
le blog de betty 
le blog de betty 
  
 
  
 
 
 
le blog de betty 
 
 
 
le blog de betty 
 
le blog de betty 
 
M.M.
photos: le blog de betty
Objavljeno: 15.12.2014. u 13:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p