SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Cindy van der Heyden

Nizozemka koja je razvila svoj prepoznatljiv osobni stil

 
Ona je pravi primjer blogerice koja je razvila svoj prepoznatljiv stil i svojevrsnu uniformu koju pomno njeguje i nadopunjava pravim komadima.
 
Tipično skandinavski, bira kožu, čiste i snažne krojeve, minimalne modne dodatke, bijelu, crnu, sivu s dodatkom trapera i leoparda te obavi koji izlet u obojane vode, najčešće one crvene. Malo je reći da joj spomenuto stoji kao saliveno, opasno je dobra i uvijek, ali baš uvijek, unosi cool factor u ova neutralna područja. Ona je Cindy van der Heyden i stoji iza bloga ‘Come Over To The Dark Side We Have Candy’.

S uspješnim blogom, zavidnim ormarom i svojih 28 godina lijepa Nizozemka krasila je mnoge stranice svjetskih modnih časopisa i držala radionice na temu bloganja, ostvarila suradnje s New Yorkerom, Luisa Via Romom i brojnim drugim brandovima, no ipak rijetko kada priča o svom privatnom životu. Jedan pogled na njen stil i tu činjenicu zaboravljamo. Crno, koža, razbarušena kosa, smokey eyes i dizajnerske cipele, Cindyne su opsesije i to je upravo ono čime obiluje i njen blog. Kao stilske ikone navodi moćan i prepoznatljiv trio - Christine Centeneru, Emmanuelle Alt i Kate Moss. Spadate li i vi u ovaj stilski krug, sigurni smo da vas Cindy ne prestaje inspirirati, kao ni nas.
 
 M.M.
photos: cottds
 
Objavljeno: 14.07.2014. u 09:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p