SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Jessica Stein

Omiljena australska modna ikona
 
Krhka ljepota, romantika i stil koji obara krije se iza bloga Tuula Vintage koji je na sceni prisutan već mnogo godina. Njegova autorica Jessica Stein čest je gost modnih medija kao glavna inspiracija, pa su je tako spominjali i Vogue, Vanity Fair, Harpers Bazaar, Grazia i ini. Njegujete li i vi jednostavan, ženstven stil, sigurni smo da je jako dobro znate i da se njenim stylinzima često inspirirate, jer to svakako čini više od milijun njenih fanova na društvenim mrežama.

Slatka Australka ljubiteljica je čistih silueta i konkretnih krojeva, ubacujući tu i tamo koji eklektičan print u priču. Obožava 'it' komade poput cipela i modnih dodataka koje potom nosi na vrlo jednostavan način s komadima koje imamo svi, no na Jessici oni odišu chic profinjenošću.
 
 
Kako je blog počela pisati prvenstveno zbog svoje velike ljubavi prema putovanjima, na njemu se osim dobrog stila mogu pronaći i očaravajuće fotografije egzotičnih destinacija. Malo je onih koje Jessica nije posjetila, a jedna od omiljenih joj je i Hrvatska gdje je boravila ponovno ovoga ljeta. Mi samo možemo nadodati kako nam je blog Tuula Vintage omiljena oaza stila i maštanja u smiraju dana.
 
 
M.M.
photos: tuula
 
Objavljeno: 19.09.2014. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p