SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Karla Deras

Blogerica iz L.A.-a koja kroji trendove

Karla Deras ime je koje na blogerskoj sceni ne možete zaobići. Blogerica čiji stil mnogi svrstavaju u omiljeni, započela je blog 'Karla's Closet' 2008. godine, no on je od zanimacije mlade školarke prerastao u mnogo ozbiljniji posao. Prepoznata od strane modne industrije, o prelijepoj Karli pisali su mnogi modni magazini i ostvarila je suradnje s nekoliko velikih modnih brandova. Pojavila se u kampanji Elieja Saaba, a veliki uspjeh ostvarila je dizajnirajući nakit u čak dvije suradnje s brandom Roman Luxe, iz kojih su komade nosile i mnoge zvijezde na crvenom tepihu. Slična suradnja dogodila se i s Coachom gdje je Karla osmislila ekskluzivan dizajn torbe.

Kada je riječ o stilu, rekli bismo da je Karlin zaštitni znak 'crop top', koji na njoj uvijek izgleda nevjerojatno profinjeno. Ljubiteljica je vječne klasike i obožava miješati ženstvenost s muževnim komadima, kao i vintage s onim dizajnerskim. Uz jedan pogled na njene kombinacije, nije nam čudno da je mnogi nazivaju blogericom s orginalnim i unikatnim stilom.

Sigurni smo da i estetika Karlinog bloga pridonosi njenom globalnom uspjehu. Minimalizam, prozračnost i elegancija epiteti su koji ga najbolje opisuju, a u kombinaciji s odličnom fotografijom stanica je to uz koju se vrlo lako može odlutati ili instantno poželjeti život u sunčanoj Kaliforniji. Osim što dijeli svoje famozne kombinacije, Karla često savjetuje o komadima koje svaka žena treba imati u svom ormaru, a s pratiteljima dijeli i predivne fotografije ili koju crticu o svom omiljenom make up-u.

 

Matea Martek

photos: karla's closet

 

Objavljeno: 10.03.2014. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p