SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Keiko Lynn

Vintage slatkica i modna dizajnerica iz New Yorka

Ljubiteljice vintagea i eklektičnih preferencija web adresu slatke Keiko Groves zasigurno imaju zacementiranu u svojim 'bookmarksima'. Blog veteranka, indie modna dizajnerica i zaljubljenica u make up, virtualnom se svijetu priključila u samom začetku blogova, davne 1999. godine. No, tek je nakon 2002. godine pokrenula osobni blog koji i danas ne prestaje inspirirati - Keiko Lynn.

Na njemu dokumentira svoje dnevne kombinacije, make up tutoriale, ali i poneki post o svom dečku Bobbyju koje je također vlasnik vrlo uspješnog bloga... Kako je Keiko vlasnica modne linije i dom u New Yorku joj je ujedno i ured, često navodi kako joj je upravo manjak potrebe za sređivanjem bio glavni motiv svakodnevnog fotografiranja stylinga. Time se natjerala da ne bude stalno u pidžami, zbog čega su njene obožavateljice itekako sretne.


Istinska zaljubljenica u modu rano je otkrila svoju strast prema odjeći. Studirajući glazbu na dramskoj akademiji zaljubila se u second hand trgovine gdje je kupovala odjeću i prekrajala je dodajući joj retro notu. Već je tada njen stil bio poseban i zamijećen. Gravitirajući prema romantičnim detaljima, Keiko nije jedna od blogerica koja se vodi isključivo za trendovima. Voli jarke boje jednako kao i neutralnu paletu, lepršavu siluetu i onu strogo strukturiranu, a kombinacija kojoj se okreće u potpunom manjku inspiracije je ultra slatka haljina s prebačenom motorističkom jaknom.

U make up se pak zaljubila tek kasnije, kada je ostvarila suradnju s kozmetičkim brandom MAC, nakon čega je počela stvarati predivne make up tutoriale na svome blogu. Ne moramo ni spominjati kako je i fotografija na blogu očaravajuća i s prikladnim daškom retra, a za nju je u većini slučajeva zaslužan Bobby.

 

Matea Martek

photos: keiko lynn

 

Objavljeno: 07.04.2014. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p