SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Kristina Bazan

Virtualna oaza luksuza i sjajne fotografije

Izgled porculanske lutkice, besprijekoran make up, simpatična otvorenost i iznimno chic kombinacije opisi su koji vas zasigurno navode na jedno blogersko ime. Da budemo precizniji, na jedno od najvećih blogerskih imena na svijetu.

Sada dvadesetogodišnja Kristina Bazan pokrenula je svoj blog Kayture 2011. godine, zajedno sa svojim partnerom James Chardonom, te je u relativno kratkom vremenskom periodu prepoznat njen jedinstven utjecaj i kvalitetan sadržaj. Najjači blog Švicarske otisnuo se u globalne vode i postao jedan od najpopularnjih blogova svijeta. S tom titulom stigle su i suradnje s luksuznim high end brandovima koje malo koja blogerica može staviti u u svoj media kit. Chopard, Cartier, Piaget, Louis Vuitton, Dolce&Gabbana, Yves Saint Laurent, Dior i Jimmy Choo samo su neki od njih, a moramo nadodati da je mnogim spomenutim imenima Kayture prva suradnja blogerskog tipa, što Kristinu čini još posebnijom. Zbog nevjerojatnog uspjeha bloga, lijepa Švicarka čak je bila primorana odustati od upisivanja fakulteta, jer pomiriti te dvije obaveze nije bilo moguće.

No, koliko god ekskluzivnih suradnji Kristina redala, ono što stotine tisuća čitatelja njenog bloga drži i dalje zainteresiranima jest njen besprijekoran i luksuzan stil, ovjekovječen na gotovo pa editorijalnim fotografijama. Teško je naići na fotografiju koja nas na njenom blogu ne oduševljava, a ako u priču dodamo i egzotične lokacije konstantnih putovanja lijepe blogerice, Kayture doista postaje virtualna oaza luksuza i vizualna poslastica u bespućima modnih blogova. Jednostavan stil prepun kvalitetnih i vječnih komada, stiliziranih na elegantan način, također je krucijalan sastojak Kyture recepta za uspješan blog, omiljen trendsetericama diljem svijeta, u koji i mi volimo virnuti u potrazi za inspiracijom.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Matea Martek

photos: Kayture

Objavljeno: 30.12.2014. u 15:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p