SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Leandra Medine

Šarmantna Njujorčanka eklektičnog stila

U današnje vrijeme, kada imate vlastitu Wikipedia stranicu, bezbroj članaka o vašem liku i djelu, stotine danih intervjua, objavljenu knjigu, mnoge suradnje sa svjetski poznatim brandovima, stotine tisuća pratitelja na svim društvenim mrežama, Forbes vas tu i tamo ubaci na listu najuspješnijih, a Times vas počasti titulom jedne od najuspješnijih blogerica godine... Pa, to očigledno znači da ste dobrano zagazili na vlastitu stazu uspjeha. Priča je ovo i Leandre Medine, vrlo vjerojatno, svakodnevnog štiva većine nas. Studentica novinarstva otvorila je blog 'Man Repeller' 2010. godine i u vrlo kratkom vremenu postigla ogroman uspjeh. Njen britki jezik protkan iskrenošću i humorom u kombinaciji s fantastičnim modnim stilom koji, prema Leandrinim riječima, privlači više žene nego muškarce, formula je koja je u ovom slučaju dobitna.

O stilu na kojem je izgrađen 'Man Repeller' može se doista mnogo toga reći, no ono najvažnije i najinspirativnije jest da se Leandra ne boji eksperimentiranja i nošenja onoga što joj u danom trenutku odgovara. To je ujedno i najvažnija stvar koju savjetuje svim ženama - jedino bitno jest da se vama sviđa i da se osjećate predivno u onome što nosite. Neopterećena pravilima, simpatična blogerica tako ne zazire od čarapa nošenih sa sandalama, dimija, boyfriend traperica ili kombinezona u istoj mjeri u kojoj ne bježi ni od težih tema na svome blogu. Zagovara hrabar i eklektičan stil koji nije diktiran modnim statutima niti pojedincima i upravo je to faktor koji osvaja na prvu.

Ono što Leandru i izdvaja iz mora blogera, prema mnogima, jest upravo njen humorističan pristup i neshvaćanje mode ozbiljno, a šlag na torti su relevantne i inovativne teme kojih se svakodnevno dotiče. Te iste teme izrasle su u knjigu memoara pod nazivom 'Man Repeller: Seeking love. Finding overalls', u kojoj dijeli modom oplemenjene crtice iz života, s obaveznom dozom sarkazma i humora. S obzirom na velike planove vedre njujorčanke, veselimo se vidjeti daljnji rast njenog bloga i stila, te se nastavljamo njome inspirirati.

    

    

    

 

Matea Martek

photos: the man repeller, vanessa jackman, all the pretty birds

 

Objavljeno: 27.01.2014. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p