SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Maja Wyh

Autentična ljepotica koja modu ima u malom prstu

Maja Wyh 
Sjećate li se one scene iz serije Sex i grad u kojoj Carrie preko cijelog grada u novogodišnjoj noći trčkara u negližeu, masivnoj bundi, sandalama visokih potpetica i nešto bisera oko vrata? Upravo tu legendarnu scenu u našem slučaju evocira stil jedne od omiljenih nam modnih blogerica, Maje Wyh.

Na prvi pogled ona je stilska kombinacija Kate Moss i sestara Olsen, uz malu dozu kulerstva Christine Centenere. Majstorica je slojevitog oblačenja i svoju dječačku nonšalanciju nosi sa stavom i, po mogućnosti, uz visoke potpetice. Maja se nipošto ne utapa u masi modnih blogerica i njen stil je postao prepoznatljiv i opasno šarmantan. Ne znamo je li do njene krhke građe, dugih uvojaka, probranih komada ili činjenice da u svakom trenutku izgleda kao da se s after partyja rock koncerta uputila u supermarket po mlijeko, ali neminovno je zaljubiti se u Majinu energiju. Dugački šal, običan široki T-shirt i boyfriend traperice učinila je nevjerojatno chic, začinivši ih neodoljivom dječačkom bezbrižnošću, boemstvom i rock'n'rollom.
 
Njemačka blogerica koja Dusseldorf naziva svojom bazom želi putem bloga prvenstveno inspirirati, pa se tako na njemu može naći miks umjetnosti, mode i jako dobre fotografije. Ono što autorica uvijek naglašava jest njena autentičnost koja se očituje kroz svaku sliku na blogu, a njega smatra najnormalnijim poslom u kreativnoj industriji kojeg želi nastaviti razvijati unatoč svom studiju filmske i kazališne umjetnosti.  
 
maja wyh 
maja wyh
 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
 
 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh
 
maja wyh 
maja wyh 
 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
maja wyh 
Matea Martek
Foto: Maja Wyh
Objavljeno: 24.06.2015. u 10:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p