SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Nicole Warne

Autorica sanjivog Gary Pepper svijeta

Kada u opisu bloga stoje riječi poput 'ultimativno sanjarenje' i 'bijeg u šareni svijet', znate da vam se sprema vizualna poslastica. Jedna takva zasigurno se nalazi na listi favorita svih nas, a autorica koja je potpisuje jest Nicole Warne.

Njen blog Gary Pepper i malena e-Bay trgovina Gary Pepper Vintage zaživjeli su 2009. godine, a nakon samo dva mjeseca balansiranja posla, studija i novog hobija, Nicole je odlučila slijediti svoj san i posvetiti se vlastitom novopokrenutom biznisu. Nije prošlo mnogo kada je vintage trgovina počela rasti i stjecati sve više i više ljubitelja jedinstvene ženstvene estetike. Nakon godine dana poslovanja njezina trgovina prerasla je e-Bay okvire te je lansirana i web stranica, a Gary Pepper Vintage postao je jedna od vodećih vintage on-line trgovina u Australiji. Uz ovakav odličan razvoj događaja Nicole je pozornost počela sve više usmjeravati ka blogu, a kako joj je to pošlo za rukom dokazuje i činjenica da je ona prva blogerica koja je prošetala modnom pistom u sklopu Mercedes-Benz Fashion Weeka Australia, a godinu kasnije postala je i prva blogerica koja je potpisala ugovor s najvećom svjetskom agencijom za talente, IMG. Nicole je ostvarila i brojne poslovne suradnje sa svjetskim brandovima poput Louis Vuittona, Dolce & Gabbane, Lancoma, Manga i Zare.

No, usprkos nedvojbenom poslovnom uspjehu Nicole, ono što njene pratitelje nastavlja inspirirati jest upravo divan svijet koji prezentira na blogu. Fantastične fotografije ono su što se prvo zamjećuje po dolasku na Gary Pepper, a ne bi nas nimalo iznenadilo ni da ih zamijenite s pravim modnim editorijalima. Upravo za ovaj vizualni dio Nicole je dobila mnoge nagrade, uključujući i onu za najbolju fotografiju na prestižnom Socialyte Gala eventu u New Yorku. Sanjiva fotografija, naravno, ne bi bila potpuna bez ženstvenog stila koji preferira Nicole, redajući kombinacije koje su zasigurno san snova svim ženama. Uvijek elegantna i profinjena, inspirira iz posta u post, a njezine fotografije s putovanja samo su predivan dodatak zbog kojeg Gary Pepper spada u omiljene web adrese naše redakcije. 

 

Matea Martek

photos: Gary Pepper

 

Objavljeno: 10.02.2014. u 14:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p