SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Pernille Teisbaek

Ultra chic blogerica o kojoj svi pričaju
 
Dansku blogericu Pernille u posljednje vrijeme teško je izbjeći. Izgleda kako je čitav modni svijet poludio za ovom plavom ljepoticom istančanog stila. Njen jednostavan i čist ukus na posljednjim se tjednima mode nebrojeno puta fotografirao, a brand koji je gradila svojim stilom, suradnjama i projektima jači je nego ikad.

Na svojoj uspješnoj i internacionalno omiljenoj platformi Look De Pernille dijeli svoje stilske poglede, inspiracije, omiljene komade i outfite koji su daleko od pomno režiranih fotografija mnogih velikih blogova. Pernille voli realističan prikaz svog stila i njen moderan pristup kvalitetnim klasičnim komadima s pravom je osvojio mnoge. Ljupka Pernille danas radi kao freelance stilistica, blogerica i modna stručnjakinja za najveću dansku TV postaju Go'morn DK.

Kad je riječ o stilu, ljupka blogerica se drži klasike i provjerenih komada te pomalo odaje dojam onog boemskog nonšalantnog francuskog chica protkanog s tu i tamo kojom rock notom. Kao svoju prvu stilsku ikonu izdvaja urednicu francuskog Voguea Emmanuelle Alt, a vintage Levi's traperice i bijela košulja njene su esencije u ormaru.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
M.M.
 
photos: look de pernille
Objavljeno: 20.10.2014. u 10:00
Tagovi: modne blogerice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p