SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Rumi Neely

Blogerska zvijezda s neodoljivim stavom

Postoje li zvijezde blogosfere, Rumi Neely svakako je jedna od njih. Počevši od male eBay vintage trgovine, koja je u kratkom vremenu došla do 35.000 klikova dnevno, ova prava kalifornijska djevojka je dostigla kultni status, kreirajući trendove usput. U svoj životopis dodala je stavke poput dizajniranja komada za brand RVCA za koji se pojavila i kao model, a isto je učinila i za kampanju Forever 21.

Suradnje je ostvarila sa slavnom Rebeccom Minkoff, modnim brandom Free People kao i s REVOLVEclothing.com, a dizajnirala je i kolekciju nakita za Dannijo. Povrh svega, u 2011. godini na dodjeli Bloglovin' nagrada osvojila je čak dvije - za blogericu godine i za najbolju blogericu na području osobnog stila.

Egzotična Rumi iz navedenih razloga sada sjedi u prvim redovima na prestižnim tjednima mode, pojavljuje se kao gošća velikih evenata, no ono što plijeni pozornost je i dalje njen stil i osobnost koju njeguje na svome blogu. Kao stilsku inspiraciju često navodi Erin Wasson i Dariu Werbowy, no svakako moramo priznati da i sama postavlja određene standarde kad je stil u pitanju. Glomazne platforme, prozirne košulje, predimenzionirana silueta i ombre u kosi je ono što je estetski definira i ono što je pretvorila u masovne trendove. Minimalistički pristup kroz koji je provučena neodoljiva edgy nota čini njen stil osobito privlačnim, kao i vješto kombiniranje modernih dizajnerskih i vintage komada.

Fotografija koja redovno oduzima dah također čini velik dio Ruminog 'Fashion Toast' kolača, a iza nje stoji najčešće njen dečko. No, početak je bio znatno drugačiji. Davne 2007. godine fotografije je okidala sama, pomoću timera i ispred garažnih vrata. S time na umu, doista je zanimljivo promatrati kako se njen blog razvija i kako će to ubuduće činiti. Mi ćemo se svakako nastaviti inspirirati neodoljivom Rumi i njenim stilskim izborima.

 

Matea Martek

photos: fashion toast

 

Objavljeno: 24.02.2014. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p