SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Sandra Hagelstam

Divlja plava kosa i snažan minimalizam '5 Inch and Up' branda

 
Divlja duga plava kosa, opušten stav, tipičan skandinavski stil, vojska pratitelja i pregršt zanimljivih suradnji sa svjetski poznatim brandovima... Sve to, plus fotografije dostojne modnih magazina, čini blog 5 Inch & Up visoko kotirajućim na listama najuspješnijih svjetskih blogova. 

Kad je riječ o stilu, manjak boja, koža, voluminozni muški komadi, pomaknuti detalji i pritajeni seksipil glavni su sastojci Sandrinog 5 Inch and Up branda. Iako trenutno obitava u Londonu gdje studira modni dizajn, skandinavska ljubav prema oštrim krojevima i kvalitetnim materijalima je očita, baš kao i sklonost dobrim cipelama. Oko njih blogerica najčešće i gradi ostatak stylinga u kojima je ipak njena kosa i inzistiranje na razbarušenom hippie chic look-u ono što je čini prepoznatljivom.

Suradnje s brandovima koje Sandra ima u svom portfoliu teško da se mogu nadmašiti. Kolekcija cipela za high street brand River Island, kolekcija odjeće za online trgovinu Nelly, suradnja s Dieselom, Urban Outfitters te mnogim etabliranim dizajnerima samo su dio onoga što joj je modni blog koji je ime dobio prema njenom niskom rastu, donio.
 
 
 
 
 
 
 
 
5 inch & up 
5 inch & up 
5 inch & up 
 
 
 
5 inch & up 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
M.M.

photos: 5 inch & up
Objavljeno: 01.12.2014. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p