SVJETSKA MODA

Blogerica koju volimo: Vanessa Hong

Blogerska veteranka velikog utjecaja
  
 
Postoje modni blogovi koji nas dnevno uveseljavaju i inspiriraju samo jednim pogledom na savršene fotografije, a postoje i oni blogovi koji utječu na naš pogled na modu i trendove. Njihova prisutnost u velikoj internetskoj kaši je nemjerljiva, a shodno tome i popularnost. Jedan od takvih blogova jest i 'The Haute Pursuit', iza kojeg se krije prekrasna Vanessa Hong.

Početak, sada već ustaljenog biznisa, nekadašnjeg modela bio je sasvim slučajan i potaknut dosadom. Radeći običan uredski posao Vanessa je poželjela kanalizirati svoju kreativnost i ljubav prema modi, za što je blog bio idealan način. Nedugo nakon pokretanja ponude su počele pristizati i posao od 9 do 17 sati više nije bio potreban.

Kad je riječ o stilu, Vanessin je snažan, utjecajan, pročišćen i vrlo cool. Djevojke diljem svijeta mogu se u njemu pronaći i biti inspirirane, što je i jedan od razloga velike popularnosti ove blogerice s trenutnom adresom u Pekingu. Miks high i end brandova, ženstvenog i muževnog, sportskog i chic prve su asocijacije na Vanessinu garderobu koja nas unazad nekoliko godina oduševljava i ne prestaje inspirirati.

 
 
Matea Martek

photos: the haute pursuit
Objavljeno: 04.08.2014. u 11:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p