SVJETSKA MODA

Bottega Veneta pokreće odličnu platformu za što lakši boravak u izolaciji

Hvalevrijedan potez poznate talijanske modne kuće!

Premda trenutna situacija u svijetu nije povoljna i zatečeni smo velikom pandemijom, boravak u izolaciji nameće se kao jedini društveno odgovoran odabir. Osim što štitimo sebe, izolacijom štitimo svoju obitelj i prijatelje, ali i pomažemo što skorijem jenjavanju virusa. Boravak u izolaciji može biti vrlo frustrirajuć, ali sjetimo se i budimo zahvalni na internetu koji nam omogućava nesmetanu komunikaciju s prijateljima, ali i dostupnost svakojakom sadržaju koji će popuniti vrijeme i izolaciju učiniti barem malo lagodnijom.

Kultna talijanska kuća Bottega Veneta inicijator je Bottega Residency online platforme koja će već ovaj tjedan započeti sa sadržajem koji će, vjerujemo, biti vrlo zanimljiv i interesantan svim zaljubljenicima u modu, no fokus neće biti samo na modnom aspektu, već i na drugim umjetničkim formama i to na vrlo zanimljiv način. Bottega Residency pozvat će brojne suradnike brenda koji će virtualno govoriti o svojim najdražim piscima, knjigama, glazbenicima, filmovima te na kreativan način pokušati prenijeti gledateljima dašak svoje svakodnevice, ali i zabave putem zanimljivog sadržaja. Prvi na redu bit će David White, scenograf i umjetnik koji stoji iza recentne Bottegine SS20 kampanje, a ovog tjedna govorit će o svojim favoritima iz različitih područja. S druge strane, vikendi su namjenjeni za zabavni sadržaj u vidu glazbenih nastupa, kulinarskih recepata koje će prezentirati još neafirmirani chefovi, dok je nedjelja rezervirana za uživanje u filmu.

Daniel Lee, kreativni direktor kuće naglašava da je ideja Bottega Residency platforme zbližavanje ljudi, poticaj kreativnosti i dobrog raspoloženja kako bi što manje razmišljali te barem nakratko skrenuli pažnju s nemilih događaja koji su nas zatekli. Također ono čemu se iznimno veselimo je činjenica kako će spomenuti program biti dostupan na nekoliko online platformi, tako da Bottega Residency sadržaj možete pratiti putem Instagrama, You Tubea, Weiba, WeChata, Linea, Kakoaa, Spotifya, Apple Music, SoundClouds, ali i sa službene stranice.

Foto: Bottega Veneta, Youtube
Objavljeno: 24.03.2020. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p