SVJETSKA MODA

Brend s Novog Zelanda koji osvaja šarmantnom nonšalancijom

Mahsa, brend koji slavi ljepotu klasike

Može li ležerno, opušteno pa čak i pomalo nonšalantno odisati dozom šarma i, uvijek poželjne, ženstvenosti i elegancije? Itekako. Dokaz tomu je odjeća koja izlazi iz radionice malenog modnog brenda Mahsa s adresom na dalekom Novom Zelandu. 

Često smo se pitali, priznajemo, postoji li uopće ikakva moda na dalekim novozelandskim otocima s obzirom na to da nas svjetski modni mediji gotovo uopće ne obavještavaju o modnoj sceni te čarobne otočne države. Činilo nam se, naime, a vjerojatno i radi ogromne udaljenosti, kako na Novom Zelandu postoji samo neodoljiva mirnoća beskrajno zelenih planina te kako tamo nimalo ne mare za modu. Poprilično smiješna konstatacija, istina. Upravo nas je zato beskrajno oduševilo kada smo u bespućima virtualnih prostora pronašli modni brend imena Mahsa koji nas je na prvi pogled osvojio svojim vrlo nosivim ali izrazito poetičnim, romantičnim i ženstvenim dizajnom.

Novozelandski modni brend Mahsa, naime, mnogo pažnje polaže u svoju viziju klasike te se vodi za mantrom "uvijek modernih", bezvremenskih odjevnih predmeta poput bluza i haljina koje možete imati u ormaru te odijevati iz sezone u sezonu bez obzira na suludo brzo mijenjanje modnih trendova. I, naravno, u njima uvijek izgledati dobro. No, riječ "klasika" vas u slučaju Mahse nipošto ne bi smjela zavarati i navesti na pomisao da se radi o još jednom dosadnom brendu koji "igra na sigurno". Komadi koji izlaze iz njihove radionice poprilično su chic. Mnogo pažnje pri kreiraju polažu i u odabir materijala pa prevladavaju svila, pamuk i vuna, a ono što nipošto ne smijemo zanemariti jest to da Mahsin dizajn zbilja izgleda vrlo udobno i nosivo, a pritom tako šarmantno nonšalantno. Savršeno za sve one djevojke koje vole modu ali ne žele izgledati kao da su se satima trudile da postignu look koji će privući poglede.

T.L.
Foto: Mahsa

Objavljeno: 05.09.2017. u 08:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p